Bu olmaz abi full yazılım lazım ona.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
TEKNOWEST By_Trol
Bu olmaz abi full yazılım lazım ona.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım olanıda yüklüyorum olmuyor kumanda bile çalışmıyor .
sevindim. bu cihazın yazılımı bulunmaz bursa kumaşı gibi kayıp etmeyinAçıldı televizyon size ne kadar teşekkür etsem azdır
fulfull yazılım olanıda yüklüyorum olmuyor kumanda bile çalışmıyor .
kurtarmada kumanda çalışıyor
çok teşekkür ederim sorunsuz bir şekilde çalışmaya başladıful
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selam,Merhaba,
Bir F&U FL2D4903UH
'm var Vestel MB130-305
sorun, bir düğmeye bastıktan sonra remode denetiminin çok yavaş yanıt vermesidir.
Ayrıca ayarlara girdiğimde veya servis menüsünde ekranın tam beyaz olmadığını fark ettim (resme bakın)
ve son ben bu MB130S V.5.34.1.4 firmware değiştirebilir eğer bana söylemek istiyorum woyld çünkü ben MB130s sonunda bir s olduğunu fark
Yardımın için teşekkürler.
Hello,
I have a F&U FL2D4903UH
It is Vestel MB130-305
the problem is that the remode control is responding very slow after i press a button.
i also notice that the screen when i enter to settings or in service menu it isn't full white (see in picture)
and finaly i would like to tell me if i can change the firmware to this one MB130S V.5.34.1.4 because i notice there is an s at the end of the MB130s
Thank you for your help.
Selam,
Senin televizyonun mb130s ana kart.
Menüde mb130 yazabilir. Qui menüdür.
V5 versiyonu ile başlıyor, bu nedenle mb130s
5.34.1.4 Picasso uygundur.
İstersen diğer menü yukliyebilirsiniz.
Not; ürün yurt dışı üretimidir, sorun olursa ; kurtarma yazılımı bizde yoktur.
5.34.1.4 bütün tema uyar. Vestel qui - Picasso qui - jvc qui - dali quiÇok teşekkür ederim.
Başka hangi menü için isterseniz indirmem gerektiğini söylüyorsunuz.
Bana bağlantıyı verebilirsin.
5.34.1.4 bütün tema uyar. Vestel qui - Picasso qui - jvc qui - dali qui
güncelleme yazlımı arıyorsun ?