Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

ilk sayfada belirtildiği gibi mb9X yazılımı tavsiye etmiyoruz
Vestel driver sitesi açılmıyor başka hangisi ni yukleyebiliriz bildiğiniz varmı birde mb90 ile mb96 aynımı yazılım

sayfayı yenileyin reklam engelleyici varsa kapatın, en kötü çıkış giriş yapın
tşkler tavsilerinizi uyguladım ama reklam engelleyicim yok hepsini denedim sayfada mb140 dahil alt linkler hala gizli üstünde kalanlar ise açıldı görünüyor

Değerli forun kurucuları ve üyeleri ben 2014 yılında almış olduğum 42la660S-ZA model televizyonun yazılımı güncelmi değilmi bu konuda siz değerli kişilerden mümkünse bilgi rica ediyorum. Aşağıda fotolarda görüldüğü gibi tv bilgileri. Televizyon ana menüsüne hangi rakamlarla giriliyor acaba. Saygılarımla. NOT: Konuyu doğrı yere açmamış olabilirim kusuruma bakmayın.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
e
Saygılarımla.

According to the LG manufacturer's site, the software you have 04.28.17 is the latest and there is no update.

güzel yazılım destegi teşekkürler

Hocam öncelikle s.a ben cihazı 2. El olarak aldımda mb96 anakart v.3.7.5 yüklü youtube video açmıyor sürekli donuyor napmamız gerek ?

@mete6161, anakarttaki ram yetersiz android box yada hdmı android smart stick işinizi görürü. çözümüde yok

IMG_3530.jpg

uygun yazılım bulunabilirmi yardımcı olurmusunuz

Geri
Üst Alt