Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam yazılımı indirdim. İçinde tek bir dosya var? Sizin gösterdiklerinizde 3-4 dosya oluyordu. İçinde sadece upgrade_loader.pkg dosyası mevcut. Sorun yok sanırım değil mi?
Resimli yazılım yükleme anlattığım konuda en alt satırda buna değindim.

Şöyle söyleyeyim ful yazılım da dosya sayısı fazladır.
Guncellemede ana kartlara bağlı olarak %95 tek dosyadır.

Yine attığım resimli anlatım linkinde full yükleme talimatı ile yukliyebilirsiniz

M Çevrimdışı

monchine

Yeni Üye
24 Ara 2019
1
38
merhaba tv içindeki menüde internet bağlantı hızı test yaptığımda 46mbps kesinlikle geçmiyor, ki evimde 100mbps internetim var, sürekli ip tv kullandığım için bazen 4 k yayınlarda donma problemi çıkarmakta, son güncellemeyi V.3.62.49.0 aldım değişen birşey olmadı, bu problem yazılımsalmı yoksa tvnin kapistesimi bu kadar ? veya çözenler varsa hangi yazılımı kullanayım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
merhaba tv içindeki menüde internet bağlantı hızı test yaptığımda 46mbps kesinlikle geçmiyor, ki evimde 100mbps internetim var, sürekli ip tv kullandığım için bazen 4 k yayınlarda donma problemi çıkarmakta, son güncellemeyi V.3.62.49.0 aldım değişen birşey olmadı, bu problem yazılımsalmı yoksa tvnin kapistesimi bu kadar ? veya çözenler varsa hangi yazılımı kullanayım

İnternet seviyesini gösteren bar ve hız testine pek önem vermeyin wifi ile bir çizgi de çekse sayfa açma hızı aynı bir çok modelde deneme yaptım değişen bir şey yok. Üretici firma hız ve seviye bar görseli çok göstersin kullanıcının aklında şüphe kalmasın diye belki yazılım yapar.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Televizyon dahili wifi si yanıltır. Browser üzerinden hız testi yapmanız daha doğrudur. Siz yine iyi görüyorsunuz ?
Modem yakınsa kablolu öneririz.
Şu linke de bakmanızı öneririm.

U Çevrimdışı

Uykusuz

Yeni Üye
10 Haz 2019
11
33
Televizyonum Mb130 Smartsız Carbon Titanium yüklesem sorun olur mu? Daha güncel versiyon gibi.

Foxpark Çevrimdışı

Foxpark

Yeni Üye
2 Şub 2020
6
43
Arkadaşlar merhaba, Vestel 49fa5000serisi TV kullanmaktayim fakat cihazın anakartun modelini bilmiyorum. Yazılımi çözemedim. Bu yüzden ekran görüntüsünü ekledim. Bu cihazın anakarti ve uyumlu güncel yazılımı hangisidir acab bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20200202_222736.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Arkadaşlar merhaba, Vestel 49fa5000serisi TV kullanmaktayim fakat cihazın anakartun modelini bilmiyorum. Yazılımi çözemedim. Bu yüzden ekran görüntüsünü ekledim. Bu cihazın anakarti ve uyumlu güncel yazılımı hangisidir acab bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20200202_222736.jpg

MB 82
Forumda V.1.3.7 Yazılım var. Fakat yüklemenize gerek yok resmini eklediğiniz tv de V.1.3.9 Yüklü

Foxpark Çevrimdışı

Foxpark

Yeni Üye
2 Şub 2020
6
43
MB 82
Forumda V.1.3.7 Yazılım var. Fakat yüklemenize gerek yok resmini eklediğiniz tv de V.1.3.9 Yüklü
Bilgilendirme için teşekkürler. Peki sıralı kanal listesi varmıdır acaba? Birde kanal geçişi yavaş kumanda algılamada gecikme var. Şöyle ki, ses açmak istiyorum kumandaya basıyorum ekrana ses seviyesi gecikmeli geliyor gelince de ses atıyorum 15 te iken hızlı bir şekilde 20-22 lere çıkıyor. Buda beni sinir ediyor

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Bilgilendirme için teşekkürler. Peki sıralı kanal listesi varmıdır acaba? Birde kanal geçişi yavaş kumanda algılamada gecikme var. Şöyle ki, ses açmak istiyorum kumandaya basıyorum ekrana ses seviyesi gecikmeli geliyor gelince de ses atıyorum 15 te iken hızlı bir şekilde 20-22 lere çıkıyor. Buda beni sinir ediyor

Kumandanın gecikmeli çalışma nedeni kumandanın kendisinden ve pilden olabilir. Öncelikle pili değiştirin.
Düzelmez ise tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun bu da sorunu çözmez ise V.1.3.7 Yazılımı deneyin hazır kanal listesini iş yerindeki bilgisayarımda arşivlediğim için yarın link verebilirim.

Geri
Üst Alt