F
Fahrettinn
Yeni Üye
- 28 Ocak 2020
- 2
- 32
İyi Günler MB97 benim televizyon Netflix yok yazılımı yüklesem gelir mi?
Yükledim ama Netflix yok :(F Fahrettinn, linkteki konudan destek alabilirsiniz
MB97 - MB98 Şaseli Smart Televizyonlarda Youtube Yükleniyor Hatası Hk.
MB97 ve MB98 şaseli Smart tvlerde Youtube uygulamasından video izlenmesi durumunda, belli bir süre sonra “yükleniyor” hatasında kalmaktadır. Youtube güncellemeleri sonrası oluşan hatanın kök nedeni, video izleme sırasında eski versiyona göre daha çok veri indirme ve şase üzerindeki ram’de...tavsiyeforumu.com
Hımm,demek modlama gerekiyor ,aşağıdan yardım alabilirsin :Yükledim ama Netflix yok :(
sayfayı yenileyiniz,merhaba ben konuyu beğenmeme rağmen hala gizli ?
en günceli mb120 kısmında güncel klasöründe toshiba 2.45.10.0 dır.Merhaba toshiba 65X9763DAT tv icin mb120 yazilimi uyumlumudur? Suan tvde (V.2.41.7.0) yaxilimi var
Sevgili dostlarımı ekledim ,müsait zamanda bir cevap verirlerSelamlar arkadaşlar. Öncelikle böyle güzel bir forum ve emekleriniz teşekkür ederim.
22pf5065 full hd uydu alıcılı cihazım var. Mutfakta kullanıyoruz. Cihazda bazen uydu yayınlarında ses kayması oluyor, görüntü ile senkron kaçıyor. Kanal değiştirince düzeliyor. Sonra tekrar kayıyor. Menü resmini ekliyorum. Sanıyorum mb82 anakart güncellemesini yapmam gerekiyor. Size sormadan yapmak istemedim.
doğrudur ilk sayfadakı mb82 1.3.7 yazılımını yükleyebilirsinizSelamlar arkadaşlar. Öncelikle böyle güzel bir forum ve emekleriniz teşekkür ederim.
22pf5065 full hd uydu alıcılı cihazım var. Mutfakta kullanıyoruz. Cihazda bazen uydu yayınlarında ses kayması oluyor, görüntü ile senkron kaçıyor. Kanal değiştirince düzeliyor. Sonra tekrar kayıyor. Menü resmini ekliyorum. Sanıyorum mb82 anakart güncellemesini yapmam gerekiyor. Size sormadan yapmak istemedim.
Hocam yazılımı indirdim. İçinde tek bir dosya var? Sizin gösterdiklerinizde 3-4 dosya oluyordu. İçinde sadece upgrade_loader.pkg dosyası mevcut. Sorun yok sanırım değil mi?doğrudur ilk sayfadakı mb82 1.3.7 yazılımını yükleyebilirsiniz
Hocam yazılımı indirdim. İçinde tek bir dosya var? Sizin gösterdiklerinizde 3-4 dosya oluyordu. İçinde sadece upgrade_loader.pkg dosyası mevcut. Sorun yok sanırım değil mi?