güncelleme ile uygulama gelmez, modlama ile açılabilir. Eğer modlama ile geliyorsa kullanabilirsiniz.Merhabalar mb110 serisinde seg tv kullanıyorum . Yanlız netflix programı yok. Acaba yazılım güncellemesi ile bu sorun hallolur mu. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
mb82 137 yükleyebilirsiniz, ama mb82 kart mevcut pek bir değişiklik olmayacaktıriyi günler benim televizyonun çekirdek numarasını bilemedim bir yardımcı olabilir misiniz resmi ektedir
saygılar
forumunda cevap verildiÖncelikle kolay gelsin A101 den hi level 32hl530 televizyon almıştım dün akşam televizyon kendi kendine kapanıp tekrar açıldı akşam cihazı kapattıktan sonra bu gün cihaz hiç açılmadı sorun kumandadan açma tuşuna basınca kırmızı ışık belli bir süre yanıp sönüyor sonra tekrar sabite dönüyor ama tv açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar
teşekkürlerG Gngr10, yazılımınız 10 dk yükleniyor biraz sabırlı olun sağa sola mesaj yazmanız süreci hızlandırmaz.bizler buranın maaşlı personeli değiliz müsait olan destek verir
Kart değişecek.Jvc marka tv me tam okumadan v3 olmasına rağmen v5 yazılımını yükledim ve tv çöktü şimdi doğru yazılımı buldum fişten çıkardım açılırken ok tuşuna bastım hızlı hızlı yanıp sönüyor ama tv açılmıyor sorunu nasıl çözebilirim