Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
İyi geceler. başka yazılım var mı diye sorayım Finlux 55-FUB-7050 UHD 4K Smart

IMG_20220403_185707.jpg
Türkiye için V.0.51.34.0 Yazılım var. Sizin ülke için sorun olabilir. Risk alırım diyorsanız link verebilirim.

M Çevrimdışı

Mehdii

Yeni Üye
4 Nis 2022
1
42
selam
online var mı yardımcı olabilecek arkadaş hi level hiç açılmıyor. ne yapabiliriz. sadece kumanda alıcı ışıgı yanıp sönüyor
EDİT: Hİ- LEVEL KONUSUNDAN ALDIĞIM LİNKLE YAZILIM YÜKLEDİM SORUN ÇÖZÜLDÜ. TEŞEKKÜRLER

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
IMG_20220404_010120.jpg

Bu televizyona hangi güncellemeyi yüklemeliyim?
Yazılım link
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.

L Çevrimdışı

leylaezgi

Yeni Üye
4 Nis 2022
1
42
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

17MB90_MB91R1R2_MB92R3_MB95_MB95S_MB95M_FAZ3_V366y

Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.

17MB91 3.3.8.c Stabil sürüm

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB96 - MB91R3 - MB92R4 3.7.6.L

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB91R3_MB92R4_MB96_FAZ3_V376n

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB96_3.7.6.S

Değerli Üyemiz;
TF Yönetimi.

17MB97-98 güncelleme

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu yazılım güncelleme linkini tıklayarak indirdim ancak bu paylaşımı yaptığınız tatihi düşünerek acaba konuyla ilgili güncelleme var mı bilmek isterim mb9x lerde çökme ihtimali var denilmiş belki şuanda mb97 için de geçerlidir iyeek tereddutte kaldım yardımcı olursanız çok sevinirim

S Çevrimdışı

skystarozzy

Yeni Üye
17 Eyl 2020
22
39
Merhaba 17mb110p anakartlı bir tv yazılım yükleme hatası sonucunda sadece standby ışığı yanıp sönüyor şeklinde çalışmamaya başladı bu tvye elimizdeki imkanlara göre sadece usb bellek ile kurtarma yapabilirmiyiz?

B Çevrimdışı

bykopirayt

Yeni Üye
4 Nis 2022
2
31
Merhabalar
Öncelikle çok teşekkür ederim çok açıklayıcı bir anlatımın olmuş güzel kardeşim. TV sürümünü çok rahat bir şekilde güncelledim. Eline emeğine ağzına sağlık.
Uygulama sürümünü de güncelleyebiliyor muyuz öyle bir imkanımız var mı? Yoksa sadece yazılım güncellemesi mi yapılabiliyor?

H Çevrimdışı

Hkn3443

Yeni Üye
15 Şub 2022
5
34
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Öncelikle dosya için teşekkürler. Yazılımı yükledim fakat yine aynı sürümde kaldı bir değişiklik olmadı. Versiyon numarası falan hala gönderdiğim resimle aynı.

Geri
Üst Alt