Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

AlihanTayden Çevrimdışı

AlihanTayden

Yeni Üye
26 Mar 2022
1
26
Hocam Vestel Smart 50DF7300 50* için yazılım güncellemesi ve ne olur ne olmaz 0.43 çekirdek yazılımı lazım.

Anakart modeli: MB211

yardımcı olur musunuz?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
50FD7300 Vestel smart tv kullanıcısı yeni üyeyim forumlarda okuduğum kadarıyla anakart modelim MB110S diye anladım (doğru mu bilmiyorum). Bir çok konu başlık ve içerik okumama rağmen Uygun yazılımı nerden indireceğimi bulamadım yardımcı olur musunuz ?
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

I Çevrimdışı

ilkerinho3455

Yeni Üye
26 Mar 2022
21
30
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

2DB55EB7-8AE0-490F-A119-8AA511AD3E0D.jpg

hangi güncellemeyi yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Ayrıca bu tv ile alakalı yapmam gereken bir ayar falan varsa bilgi verir misiniz özelliklerinde Bluetooth var görünüyor ama menüde bulamadım soundbar almayı düşünüyorum ses sorunu yüzünden uyumlu olur mu nasıl bağlanır bilmiyorum

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
2DB55EB7-8AE0-490F-A119-8AA511AD3E0D.jpg

hangi güncellemeyi yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz ? Ayrıca bu tv ile alakalı yapmam gereken bir ayar falan varsa bilgi verir misiniz özelliklerinde Bluetooth var görünüyor ama menüde bulamadım soundbar almayı düşünüyorum ses sorunu yüzünden uyumlu olur mu nasıl bağlanır bilmiyorum
Ayar yok. Yazılım link

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.

I Çevrimdışı

ilkerinho3455

Yeni Üye
26 Mar 2022
21
30
Ayar yok. Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Çok teşekkürler bluetoothu nasıl açabilirim peki?

A Çevrimdışı

Aygun75

Yeni Üye
11 Nis 2021
7
49
Varsa her zaman aktiftir. Üşenmezseniz tv arka kapağını açın içinin tamamı görünecek şekilde resim ekleyin. Elektrik fişini mutlaka prizden çekin.
Sayın By_Trol
Vestel 40ua8900 tv vestel logosu geliyor, sonra kapanıyor, hangi yazılımı yükleyerek tv yi çalışır hale getirebilirim, forumu takip ettim kafam karıştı. Vestel logosu geliyor, ardından siyah ekran,kumandadan program tusuna bastığımda hafif arkadan led ısıkları geliyor sonra tekrar başa dönüyor. elimde 1gb kingstom usb var onunla yükleycegim.

10102375 1606 600145
sn: 7616042 600154

I Çevrimdışı

ilkerinho3455

Yeni Üye
26 Mar 2022
21
30
Ayar yok. Yazılım link

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Sayın By_Trol
Vestel 40ua8900 tv vestel logosu geliyor, sonra kapanıyor, hangi yazılımı yükleyerek tv yi çalışır hale getirebilirim, forumu takip ettim kafam karıştı. Vestel logosu geliyor, ardından siyah ekran,kumandadan program tusuna bastığımda hafif arkadan led ısıkları geliyor sonra tekrar başa dönüyor. elimde 1gb kingstom usb var onunla yükleycegim.

10102375 1606 600145
sn: 7616042 600154
Yazılım link

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

nurçelik Çevrimdışı

nurçelik

Yeni Üye
27 Mar 2022
2
28
Varsa her zaman aktiftir. Üşenmezseniz tv arka kapağını açın içinin tamamı görünecek şekilde resim ekleyin. Elektrik fişini mutlaka prizden çekin.
hocam merhabalar öncelikle emeğinize sağlık çok güzel paylaşım. bir yerde kafam karıştı yalnız mb211 için güncel klasörde v0.69.20 sürümü ekli ama dışarıda v.0.69.40 ekli. güncel klasöre yanlışlıkla mı 20 eklndi acaba? titanium modelden bahsediyorum. daha güncel sürüm varsa da onu öğrenebilir miyim acaba?şimdiden teşekkürler

A Çevrimdışı

Aygun75

Yeni Üye
11 Nis 2021
7
49
Yazılım link

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
By_Trol tsk ederim fakat olmadi, tv hic tepki vermedi, size sadece sunu sormak istiyorum, flasha dosyalari klasor ile kopyalacagiz, yoksa cikaripta mi.?
Ekrana yukleme yazisindahi cikmadi, eskisi gibi vestel yazisi geldi, gitti, program artirma tusuna basinca ekrana bir parlaklik geliyor, ardindan tekrar vestel yazisi sonra tekrar kendini kapatiyor, mavi led devamli yaniyor

Geri
Üst Alt