S
sait.yavuz44
Yeni Üye
- 3 Eki 2021
- 4
- 45
merhaba hocam yok daha önce de akdif deildi
Son düzenleme:
Yazılım zipten çıkartılacak klasörsüz olarak falash belleğe kopyalanacakBy_Trol tsk ederim fakat olmadi, tv hic tepki vermedi, size sadece sunu sormak istiyorum, flasha dosyalari klasor ile kopyalacagiz, yoksa cikaripta mi.?
Ekrana yukleme yazisindahi cikmadi, eskisi gibi vestel yazisi geldi, gitti, program artirma tusuna basinca ekrana bir parlaklik geliyor, ardindan tekrar vestel yazisi sonra tekrar kendini kapatiyor, mavi led devamli yaniyor
Yarın kontrol eder cevap yazarım.merhaba vestel 55 uhd 8400 tv var.tivibu uygulamasını yükleyebilirmiyim.anakart mb120
Güncelleme öncesi aktifmiydi?merhaba hocam kolay gelsin bende regal 32r620 smart tv var çekirdek güncelleme yaptım ama wifi aktif olmadı ne yapmam gerekiyor
Solved. Saving TV profile. With Vestel Toolbox opens swprofile / config / WinkAnimation. Switch WinkAnitation from TRUE to FALSE.17MB130S. When the TV is turned off, the image below appears. Can those Vestel toolbox figurines in profiles be canceled?
I posted here because it's a software issue.
L.E. From the profiles I removed the initial Vestel logo (TV is Telefunken) and I want to remove these 2 "eyes" as well. Is it possible?
Merhaba hocam yok daha önce aktif deildiGüncelleme öncesi aktifmiydi?
Sağlık sorunlarım nedeniyle forumdan biraz uzak kaldım mesajınızı düzenlemişsiniz aktif olmayan ne idi hatırlayamadım.Merhaba hocam yok daha önce aktif deildi
Merhaba hocam öncelikle geçmiş olsun bende Regal 32620h TV var mb110s çekirdek güncellemesi yaptımtvde wifim aktif olmuyor onu sormusdu m daha öncede wifi aktif deildi onun için çekirdek güncellemesi yapmışsın ilginiz için teşekkür ederimSağlık sorunlarım nedeniyle forumdan biraz uzak kaldım mesajınızı düzenlemişsiniz aktif olmayan ne idi hatırlayamadım.
20 Olarak görünen 2.0 Dosya F fikoloji ustaya ait fırsatı olduğunda düzenleme yapar. Güncel olan yazılım V.0.69.12.0By trol hocam merhabalar öncelikle emeğinize sağlık çok güzel paylaşım. bir yerde kafam karıştı yalnız mb211 için güncel klasörde v0.69.20 sürümü ekli ama dışarıda v.0.69.40 ekli. güncel klasöre yanlışlıkla mı 20 eklndi acaba? titanium modelden bahsediyorum. daha güncel sürüm varsa da onu öğrenebilir miyim acaba?şimdiden teşekkürler