By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Tv deki sorun nedir?REGAL LE32H4041M İÇİN YAZILIM İHTİYACIM VAR YARDIM RİCA
Tv deki sorun nedir?REGAL LE32H4041M İÇİN YAZILIM İHTİYACIM VAR YARDIM RİCA
TV logoda kapanıp acılıyor. acıldığı zaman calışıyor.fiş çek tak yaptğım zaman aynı hataya düşüyor.Tv deki sorun nedir?
Yazılım linkTV logoda kapanıp acılıyor. acıldığı zaman calışıyor.fiş çek tak yaptğım zaman aynı hataya düşüyor.
Donanımsal sorun vardır.mb97 anakart vestel tv açıldıktan 30-40 dk sonra kendiliğinden kapanıyor, sonra ikinci ve üçüncü açılışlarda 5-10 dk anca dayanıyor yine kapanıyor. Isınınca kapanıyor gibi bir durum var. Kışın da arada kapanır gibi oldu, heralde o zaman 2-3 saat gidiyordu, çok farketmiyorduk.
Nasıl bir çözüm olabilir. Core yazılım güncelledim iki kez ama aynı şekilde yine.
Kapanıyordan kastınız nedir? Örneğin aydınlatma söner ses devam eder kapandı diyen olur standby'a düşer öndeki kırmızı led sabit yanar kapandı diyen olur. Tv üzerindeki tuş takılı kalmıştır kapanır veya sürekli kapanır açılır kapanırken göz kırpma animasyonu var mı? Vs vs hangisi bu arada tv yi ilk kuruluma dönderip deneyin.servis şart değil mi. full yazılım denesem çözülürmüydü. sizce sorun anakartta mı.
Tv nin anakartı mb211 Değilse denemeyin.Mb211 deneyeceğim sagolun
Teşekkür ederim deneyiceğim.Güncelleme yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Rica ederim.Teşekkür ederim deneyiceğim.
Panel profiliAdem bey merhaba
VESTEL 28HB5100 model tv sürekli açılıp kapanıyordu bu nedenle mb82 yazılımı tv ye yükledim.Fakat şimdi tv açılırken SEG yazısı çıkıyor ve ekran ters gösteriyor.Görüntüde net değil.Bu konuda desteğinizi rica ederim.