Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
REGAL LE32H4041M İÇİN YAZILIM İHTİYACIM VAR YARDIM RİCA

regal-LE32H4041M-LED-TV.jpg
Tv deki sorun nedir?

C Çevrimdışı

cenkeren343

Yeni Üye
5 Tem 2021
3
34
mb97 anakart vestel tv açıldıktan 30-40 dk sonra kendiliğinden kapanıyor, sonra ikinci ve üçüncü açılışlarda 5-10 dk anca dayanıyor yine kapanıyor. Isınınca kapanıyor gibi bir durum var. Kışın da arada kapanır gibi oldu, heralde o zaman 2-3 saat gidiyordu, çok farketmiyorduk.
Nasıl bir çözüm olabilir. Core yazılım güncelledim iki kez ama aynı şekilde yine.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
mb97 anakart vestel tv açıldıktan 30-40 dk sonra kendiliğinden kapanıyor, sonra ikinci ve üçüncü açılışlarda 5-10 dk anca dayanıyor yine kapanıyor. Isınınca kapanıyor gibi bir durum var. Kışın da arada kapanır gibi oldu, heralde o zaman 2-3 saat gidiyordu, çok farketmiyorduk.
Nasıl bir çözüm olabilir. Core yazılım güncelledim iki kez ama aynı şekilde yine.
Donanımsal sorun vardır.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
servis şart değil mi. full yazılım denesem çözülürmüydü. sizce sorun anakartta mı.
Kapanıyordan kastınız nedir? Örneğin aydınlatma söner ses devam eder kapandı diyen olur standby'a düşer öndeki kırmızı led sabit yanar kapandı diyen olur. Tv üzerindeki tuş takılı kalmıştır kapanır veya sürekli kapanır açılır kapanırken göz kırpma animasyonu var mı? Vs vs hangisi bu arada tv yi ilk kuruluma dönderip deneyin.

C Çevrimdışı

cenkeren343

Yeni Üye
5 Tem 2021
3
34
ilk kurulum ve fabrika ayarı denedim düzelmedi. Kapanırken vestel yazısı çıkıyor ve alttaki mavi ışık yanar vaziyette yani bekleme modunda kalıyor. Göz kırpma animasyonu çıkmıyor.ses ve görüntü aynı anda gidiyor.

A Çevrimdışı

Atga07

Yeni Üye
22 Haz 2021
2
31
Güncelleme yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Teşekkür ederim deneyiceğim.

G Çevrimdışı

göktel

Yeni Üye
19 Tem 2021
4
54
Adem bey merhaba
VESTEL 28HB5100 model tv sürekli açılıp kapanıyordu bu nedenle mb82 yazılımı tv ye yükledim.Fakat şimdi tv açılırken SEG yazısı çıkıyor ve ekran ters gösteriyor.Görüntüde net değil.Bu konuda desteğinizi rica ederim.

IMG_1250.jpg

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
Adem bey merhaba
VESTEL 28HB5100 model tv sürekli açılıp kapanıyordu bu nedenle mb82 yazılımı tv ye yükledim.Fakat şimdi tv açılırken SEG yazısı çıkıyor ve ekran ters gösteriyor.Görüntüde net değil.Bu konuda desteğinizi rica ederim.

IMG_1250.jpg
Panel profili
Kurulum yöntemi

Geri
Üst Alt