Yazılım linkmerhaba, hi level 55uhl900 smart uydu alıcılı tv yanlış yazılımdan sonra hiç açılmıyor. SERİ NO: 7747058 700571 anakart mb120 lütfen yardımcı olur musunuz ?
gün gece yabancı forumlarda bile mb120 için aramalar yaptım makaleler okudum. hiç biri bu sorun için işe yaramamıştı.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
Rica ederim.teşekkür ederim, hemen deniyorum ve
-fişi çekiyorum,
-dizini fat32li flasha klasor oluşturmadan atıyorum.
-flashı takıp OK tuşu basılı olacak şekilde fişi takıyorum. ışık yanıp sonmeye başlayınca OK'tan parmağımı kaldırıp bekliyorum.
yanlış bir adım var mı acaba? ona göre yapayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
gün gece yabancı forumlarda bile mb120 için aramalar yaptım makaleler okudum. hiç biri bu sorun için işe yaramamıştı.
şuan flashladım ve ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM . vallahi bu kadar hızlı yanıt ve çözüm beklemiyordum
tekrardan teşekkürler
Ses var ise sorun yazılımsal değil
43u9401 model tvnin stand-by ışığı fişi takınca yanıp sönmeye başlıyor, ışık sönünce de görüntü gelmiyor. Yazılım yüklemek bu sorunu çözer mi? Oluyorsa, hangi versiyonu yüklemem gerekiyor? Mb130s anakart mevcut, yanlış değilsem.
Haklısınız. Demin servis geldi, ledler ölmüş deyip tvyi götürdüler.Ses var ise sorun yazılımsal değil
Vermiş olduğunuz panel yazılımı indirdim yükledim sorunum düzeldi. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.Panel profili
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Kurulum yöntemi
Önemli - Vestel Ve Üretimleri Panel Yazılımları Talep Başlığı
Tavsiyeforumu Ailesinden Hepinize Merhaba; Bildiğiniz üzere sosyal dünya üzerinde gerek meslek erbabı, gerekse son kullanıcı olarak herkese eşit mesafede ve herkese AÇIK KAYNAK olarak bilgi ve yazılım desteği sunmak konusunda çaba gösteren bir aileyiz. Bu doğrultuda büyük uğraş sarf edip, uzun...tavsiyeforumu.com
Tv kaç inç?Vermiş olduğunuz panel yazılımı indirdim yükledim sorunum düzeldi. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Benim televizyonum Vestel marka fakat açılırken SEG yazarak açılıyor bunu düzeltebilecek bir yazılım var mı elinizde
İyi günler dilerim.
28 inç 28hb5100 modeliTv kaç inç?
Arkadaşlar yanlış bir yere mi yazdım kimse cevap vermeyince şüpheye düştüm. Bu tvnin yazılımı hakkında bana yardım edebilecek kimse yok mu ?Merhabalar arkadaşlar vestel 49ub8300 marka televizyonum bugün açılmadı, prize fişini takınca kırmızı ışık yanıp sönüyor fakat açılmıyor. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Logo yazılım linkVermiş olduğunuz panel yazılımı indirdim yükledim sorunum düzeldi. İlginiz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Benim televizyonum Vestel marka fakat açılırken SEG yazarak açılıyor bunu düzeltebilecek bir yazılım var mı elinizde
İyi günler dilerim.
Linkte yazılım isteyin telefon ile online oldum kota az şu an için yazılım veremiyorum. TEKNOwest veya F fikoloji usta yardımcı olur.Arkadaşlar yanlış bir yere mi yazdım kimse cevap vermeyince şüpheye düştüm. Bu tvnin yazılımı hakkında bana yardım edebilecek kimse yok mu ?