Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

L Çevrimdışı

lepro974

Yeni Üye
24 Ara 2020
5
29
Unfortunately I do not have a panel profile to return the image. If the ok key works on the remote control, it is perfect. If not, use a Vestel remote control. You can also try the software below but I don't know what panel it is for. Or a colleague will help you with the panel software. I do not have anything else.
Thank you so much, for now I will use the Vestel version with a remote control from a smartphone.
You saved my TV !!!!

BTW : I uploaded the last firmware from Philips, it did update with some Philips settings added but the original remote doesn't work and there is still the Vestel logo.

Regards.

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,638
73
Thank you so much, for now I will use the Vestel version with a remote control from a smartphone.
You saved my TV !!!!

BTW : I uploaded the last firmware from Philips, it did update with some Philips settings added but the original remote doesn't work and there is still the Vestel logo.

Regards.
You can cancel the Vestel logo from the TV profile saved on stick / swprofile / BootLogo / Enable / False

V Çevrimdışı

Varol.55

Yeni Üye
8 Eki 2020
5
40
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yardımınız için teşekkürler. yalnız şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Tv hata verdiği için açılıp kapanıyor. Marka yazısı gelip gidiyor. dosyayı boş bir flasha yükleyip tv ye takıyorum ama bahsettiğim sıkıntıdan dolayı dosyaya ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026
Yardımınız için teşekkürler. yalnız şöyle bir sıkıntı yaşıyorum. Tv hata verdiği için açılıp kapanıyor. Marka yazısı gelip gidiyor. dosyayı boş bir flasha yükleyip tv ye takıyorum ama bahsettiğim sıkıntıdan dolayı dosyaya ulaşamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim.
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın

V Çevrimdışı

Varol.55

Yeni Üye
8 Eki 2020
5
40
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
Hallettim. Çok teşekkür ederim.

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
You saved my TV !!!!

Regards.
I have the Philips mb120 profile file, uploaded it to vestel mb120 and updated it with the philips software. Vestel TV's remote control and menu became a Philips brand. I can share the profile file if you want.

Ö Çevrimdışı

ömer3349

Yeni Üye
25 Ara 2020
7
40

17MB12-3, VESTEL LCD TV MAIN BOARD, LC320WXN-SA C1, 6900L-0217K, VESTEL MILLENIUM 3297 32 LCD TV yazılımı varmı arkadaşlar bulamadım​

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,026

17MB12-3, VESTEL LCD TV MAIN BOARD, LC320WXN-SA C1, 6900L-0217K, VESTEL MILLENIUM 3297 32 LCD TV yazılımı varmı arkadaşlar bulamadım​

MB12 İçin usb den yüklenen yazılım yok.
1- Lvds kabloyu kontrol edin.
2- Servis menüde panel seçeneği varsa farklı panel tipi seçilmiş olabilir.
3- Tcon kartı arızalıdır.
4- Tcon kartında AS 15 Entegre varsa değişecek

I Çevrimdışı

ibrahimpancar

Yeni Üye
26 Ara 2020
1
28
kylo mb230 regal tv ye yazılımını yükseltmek istiyorum güncel yazılım bölümünden hangisini indirmem gerekiyor ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
kylo mb230 regal tv ye yazılımını yükseltmek istiyorum güncel yazılım bölümünden hangisini indirmem gerekiyor ?
Ayrıca mb230 kendi de güncelleme alıyor otomatik denediniz mi ? Çünkü 0.51.19.3 bizde yok sadece TV yapabiliyor. En güncel sürüm 0.51.19 dur eğer TV otomatik bulmazsa buradan Picasso yükleyip ardından otomatik arama yapınız

Geri
Üst Alt