Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Herkese merhaba Vestel televizyonumda netflix ve youtube de sürekli olarak donma sorunu yaşıyorum, daha önce yazılım atmaya çalıştım ama yanlış yazılım attığımdan dolayı tv çöktü mecbur servis gelip kartı değiştirdi ve düzeldi, ilk başlarda donma olmadı, ama bi zaman sonra tekrardan donmaya başladı izlenmez hale geldi sürekli fişi sök tak yapıyoruz ve bu da çözüm olmamaya başladı, öneriniz nedir ustalar, teşekkürler

IMG_20201217_153350.jpg
İlk sayfada MB130 bölümünde v3 versiyonunda güncel sürüme gir carbon olanı indir yükle

S Çevrimdışı

srknlmc

Yeni Üye
13 Eyl 2020
1
34
kolay gelsin sitenden daha önce mb 120 anakart için bi 4-5 ay once guncel yazılım yuklemdım ama eskıden olan tivi bu go uygulaması gitti gozukmuyor sadece tivibu go uygulamasını geri yukleme gibi bişey yapılamılir mi yada daha yenı surum yazılım mevcut mu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
kolay gelsin sitenden daha önce mb 120 anakart için bi 4-5 ay once guncel yazılım yuklemdım ama eskıden olan tivi bu go uygulaması gitti gozukmuyor sadece tivibu go uygulamasını geri yukleme gibi bişey yapılamılir mi yada daha yenı surum yazılım mevcut mu

R Çevrimdışı

RotasıZ KaptaN 37

Yeni Üye
20 Ara 2020
19
32
Selamın aleyküm abiler aynı derdi bende yaşıyorum bir kanal yükleme sevdasına televizyon gitti bu site sayesinde televizyonun anakartını öğrendim fakat yazılımı indiremiyorum benim televizyon Vestel 48fb7300 smart aynı yazıyı google a yazdım 17mb110 dedi yazılım için fakat buradan bir türlü indiremiyorum yazılımı beğen i tıkla diyor ama konu altında o Beğen butonunu bir türlü bulamadım biri Allah rızası için yardım etsin ev halkı canıma okuyor tv tv diye bu yazılımı nasıl indirebilirim yada TV deki sorunun ne olduğunu bilen yardımcı olabilecek birisi var mı şimdiden teşekkürler hayırlı geceler

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamın aleyküm abiler aynı derdi bende yaşıyorum bir kanal yükleme sevdasına televizyon gitti bu site sayesinde televizyonun anakartını öğrendim fakat yazılımı indiremiyorum benim televizyon Vestel 48fb7300 smart aynı yazıyı google a yazdım 17mb110 dedi yazılım için fakat buradan bir türlü indiremiyorum yazılımı beğen i tıkla diyor ama konu altında o Beğen butonunu bir türlü bulamadım biri Allah rızası için yardım etsin ev halkı canıma okuyor tv tv diye bu yazılımı nasıl indirebilirim yada TV deki sorunun ne olduğunu bilen yardımcı olabilecek birisi var mı şimdiden teşekkürler hayırlı geceler
Bak altını kırmızı çizdim :)
tavsiye-55.png

R Çevrimdışı

RotasıZ KaptaN 37

Yeni Üye
20 Ara 2020
19
32
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
O beğeniler var evet yorum altında 3 5 tanesine bastım ama yazılım yada bir link çıkmadı :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sonunda buldum ama bu sefer daha büyük bir sorun var abim bir dünya yazılım çıktı karşıma hangini indirmem lazım bilmiyorum :(

Screenshot_2020-12-20-03-00-09-639_com.android.chrome.jpg
Dur ben sevgili dostlarım TEKNOwest TEKNOWEST , F fikoloji ve By_Trol By_Trol etiketliyeyim ,sana yol göstersinler :ok

Geri
Üst Alt