full yazilim basligi altinda tv nizin seri numarasini paylasin
full yazilim basligi altinda tv nizin seri numarasini paylasin
Yazılım link
Usta vestel Vestel mb100 seri no: 7532074 600638 tv açıldıktan 10-15 saniye aonra kapanıp kendine kendine açılıyor yazılımk veriri misiniz17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor)
Usta vestel Vestel mb100 seri no: 7532074 600638 tv açıldıktan 10-15 saniye aonra kapanıp kendine kendine açılıyor yazılımk veriri misiniz
Ve
Vestel m95m anakarta güncelleme yaparsam smart bölümünden neler açar.Saygılar
Flash bellek toshıba 16 gb sorun oluşur mu kaç gb bellekle atmalıyım bütün yazılımları ustaVestel mb100 netflix sorunu
Vestel 4K smart 40UA8900 40” tv sahibiyim tv de uygulaması yok telefondan netflix uygulamasından yansıt yapınca ana menü falan herşeyi doğru düzgün açılıyor fakat herhangi bir dizi açtığımda görüntü ses yok sadece alt yazılar oynuyor bu konuda ne yapabilirim ?tavsiyeforumu.com
Deneyin sorun çıkarsa daha düşük kapasiteli bulmanız gerekir.Flash bellek toshıba 16 gb sorun oluşur mu kaç gb bellekle atmalıyım bütün yazılımları usta
Usta sağol eksik olma bi sorum olucak Vestel mb95m anakartlarının smart bölüm çalışır mı çekirdek yazılım atarsamDeneyin sorun çıkarsa daha düşük kapasiteli bulmanız gerekir.
Smart portaller kendini güncellediği için ram ve işlemcide daha çok alana ihtiyaç var. MB95 in donanımı yetersiz kaldı hiç uğraşmayın geçtiğimiz haftalarda açılmayan youtube açılıyordu. Şu an denemedim.Usta sağol eksik olma bi sorum olucak Vestel mb95m anakartlarının smart bölüm çalışır mı çekirdek yazılım atarsam
Smart portaller kendini güncellediği için ram ve işlemcide daha çok alana ihtiyaç var. MB95 in donanımı yetersiz kaldı hiç uğraşma
Kablolu şekilde youtube açıyır denedim kablosuz bağlanmıyor mu usta tvSmart portaller kendini güncellediği için ram ve işlemcide daha çok alana ihtiyaç var. MB95 in donanımı yetersiz kaldı hiç uğraşmayın geçtiğimiz haftalarda açılmayan youtube açılıyordu. Şu an denemedim.
Merhabalar Vestel modeli "40fa5050" 40" tv var. vestel yazısı çıkıyor, açılıp kapanıyor. destek verir misinizservisle iletişime geçin bu fotoyuda wp den iletin key dosyası talep edicekler
Hepsi o kadar.Kablolu şekilde youtube açıyır denedim kablosuz bağlanmıyor mu usta tv
Yazılım linkMerhabalar Vestel modeli "40fa5050" 40" tv var. vestel yazısı çıkıyor, açılıp kapanıyor. destek verir misiniz