Otel menü her şeyi yedekliyor mu ? linkteki aciklamalara göre kanallarinizi önceden yedekleyin istersenizAnladım, teşekkürler.. Evde TV'yi sürekli seyreden babam var bunu gece yapsam uygun olacak Kanalları tekrar düzenlemem gerekecek... Bu çözüm olabilirse haber vreceğim. Teşekkürler tekrar...
Otel menüyü nerede bulacağım. 4725'te mi?Otel menü her şeyi yedekliyor mu ? linkteki aciklamalara göre kanallarinizi önceden yedekleyin isterseniz
menü ve 7935 tuslariyla otel menü acilirOtel menüyü nerede bulacağım. 4725'te mi?
Teşekkür ederim...menü ve 7935 tuslariyla otel menü acilir
Hocam çok teşekkürler, kanalları kaybetmeden, factory reset ile herşey normale döndü. Netflix çalışıyor. ;) Sağolun varolun...menü ve 7935 tuslariyla otel menü acilir
bununla ilgibi birşey bulamadım ben yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bide tv nun smart tv si kullanılmıyor
Ful yazılımı nereden temin ettiniz bulduğunuz her yazılımı yüklemeyin barkod bilgisine göre yazılım temin edilir.hocam selamlar vestel mb100 anakarta full yazılım atamıyorum stand by tusu yanıp sonerken ok tusunu bırakıorm ancak tvde 5 dk sonra hıc bır guncelleme olmuyor. core guncelleme yaptım ama ss ıp tv ıcın goruntu yok ses var sorunum devam etmekte o yuzden fulll yazılım guncellemesı yapmak ıstıyorum fakat basaramadım.ayrıca linkte bulunan 17MB100_V2.7.0.0_ dosyası core yazılım dosyasımı yoksa full yazılım dosyasımı ?