Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

G Çevrimdışı

gsssss

Yeni Üye
7 Eyl 2020
7
43
arkadaşlar merhaba, ben de hı level tv 49 hl 550 marka tv var. televizyonumuzda trt nin tüm kanalları haricinde hiçbir kanal göstermiyor sinyal yok hatası veriyor. sırf bu nedenle sırasıyla 'MB140 Ara(Transition) Core Yazılım' ile 'MB140 Titanium v1.38.20.0 Cor Yazılım' yazılımlarını yükledim ancak herhangi bir düzelme olmadı. daha sonra bu 'Mb140 kurtarma Titanium' adlı yazılımınızı denedim hata verdi oda olmadı. tüm kanalların göstermesini nasıl giderebilirim? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
ayrıca ilk kurulumuda yaptım düzeltemedim

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
arkadaşlar merhaba, ben de hı level tv 49 hl 550 marka tv var. televizyonumuzda trt nin tüm kanalları haricinde hiçbir kanal göstermiyor sinyal yok hatası veriyor. sırf bu nedenle sırasıyla 'MB140 Ara(Transition) Core Yazılım' ile 'MB140 Titanium v1.38.20.0 Cor Yazılım' yazılımlarını yükledim ancak herhangi bir düzelme olmadı. daha sonra bu 'Mb140 kurtarma Titanium' adlı yazılımınızı denedim hata verdi oda olmadı. tüm kanalların göstermesini nasıl giderebilirim? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
ayrıca ilk kurulumuda yaptım düzeltemedim
İlk kurulumda çanak anteniniz tek bile olsa diseqc ayarını mutlaka yapın Türksatı diseqc 1 e atama yapın 2 Ye de herhangi bir uydu ismini atama yapın sonra da kanal yüklemesini yapın sorun devam ediyorsa tv yi komşuda deneyin yine sorun devam ediyorsa tv de donanımsal arıza vardır. Tv komşuda sorunsuz çalışırsa anten sisteminde arıza vardır. Kablo ve lnb kontrol edilmelidir.

G Çevrimdışı

gsssss

Yeni Üye
7 Eyl 2020
7
43
öncelikle cevabınız için teşekkürler
'İlk kurulumda çanak anteniniz tek bile olsa diseqc ayarını mutlaka yapın Türksatı diseqc 1 e atama yapın 2 Ye de herhangi bir uydu ismini atama yapın sonra da kanal yüklemesini yapın' bu dediğinizi yaptım yine sadece trt yayınlarını verdi onun dışındaki kanallar yok yarın komşuya bakarım artık :)

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Evde bulunan mb211 televizyonumda v0.69.12.1 yüklü alt sürüme düşürecem de linklerde core carbon titanium seçenekleri var bunlar ne oluyor?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Evde bulunan mb211 televizyonumda v0.69.12.1 yüklü alt sürüme düşürecem de linklerde core carbon titanium seçenekleri var bunlar ne oluyor?
İlk sayfada yazıyor;
yazılım klasörlerinde değişik isimler var bunları nasıl anlayacağım ?
*Bazı dosya linklerinde carbon ve titanyum yazmaktadır bunlar tema rengidir. Carbon olan vestel markası, titanyum ise nexon regal hilevel seg gibi vestelin yan markalarında geçerlidir.

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Kusura bakmayın o kısım gözümden kaçmış. Son olarak bir sorum daha olacak. Ekranda siyah lekeler var diye servise yollamıştım televizyonu geri geldiğinde ses seviyesi eskiye nazaran düşmüştü servistekiler son sürümde ses seviyesini düşürdüler dedi bana bu doğru mu?Servise gitmeden önce ses seviyesini 5 e getirince ev inliyordu şimdi 12 de zor çıkıyor sesi

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kusura bakmayın o kısım gözümden kaçmış. Son olarak bir sorum daha olacak. Ekranda siyah lekeler var diye servise yollamıştım televizyonu geri geldiğinde ses seviyesi eskiye nazaran düşmüştü servistekiler son sürümde ses seviyesini düşürdüler dedi bana bu doğru mu?Servise gitmeden önce ses seviyesini 5 e getirince ev inliyordu şimdi 12 de zor çıkıyor sesi
Yazılımsal olduğunu sanmam, bı kere deneyin teyit etmiş oluruz

B Çevrimdışı

Barisuysal28

Yeni Üye
6 Eyl 2020
41
45
IMG2020090918223608f6833d8e5fb8aa.jpg
buna uygun fabrika yazılımı verebilirmisinz lütfen bazı uygulamar calismiyor

T Çevrimdışı

Teknikservis

Yeni Üye
9 Eyl 2020
11
34
Yazılımsal olduğunu sanmam, bı kere deneyin teyit etmiş oluruz
Valla dediklerine göre yazılımsal olarak cihazın ses seviyesini düşürmüşler hoparlöre yük yapmasın diye hoparlörden ses net geliyor sorun olsa ses gelmez diyorlar. Valla hem android rom geliştiricisiyim hem cep telefonu teknik servisiyim ilk defa böyle birşey duydum bir firma neden ses seviyesini kısar :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Sesi azaltan yazılım yapılmadı.

G Çevrimdışı

Gökhan ZYRK

Yeni Üye
10 Eyl 2020
2
49
Kolay Gelsin bende eski bir SEG TV var MKV uzantılı ses dosyalarını çalıştırmıyor. zannedersem yazılım yükseltmeliyim kısa bir inceleme sonucu anladığım kadarıyla belli bir süre öncesindeki tv lerde yazılım da yükseltilemiyor resim ekledim mümkünse (mkv ve benzeri gibi) ses sorununu çözebilir miyiz şimdiden teşekkürler ederim

20200909_135313.jpg

20200909_142744.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kolay Gelsin bende eski bir SEG TV var MKV uzantılı ses dosyalarını çalıştırmıyor. zannedersem yazılım yükseltmeliyim kısa bir inceleme sonucu anladığım kadarıyla belli bir süre öncesindeki tv lerde yazılım da yükseltilemiyor resim ekledim mümkünse (mkv ve benzeri gibi) ses sorununu çözebilir miyiz şimdiden teşekkürler ederim

20200909_135313.jpg

20200909_142744.jpg
İlk sayfadaki mb82 sizin fakat çözüm olacağını sanmıyorum, çünkü lisans anlaşması yapılmamıştır

Geri
Üst Alt