Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamalarım guncellenir mi
Linki inceleyiniz.
Herkese, merhaba geçen gün TV bozuldu Regal yazısı gelip karariyordu. Sonra araştırmalar sonucu bu sayfayı buldum sagolsun herkes yardımcı oluyor. Ama TV ye yazılım attım ekran ters döndü. Sonra tekrar baktım panel atın diyo attım bişey olmadı. Stand-by tuşu ile yaptım düzelmedi fişini çekip taktım. Bu kez kırmızı ışık sürekli yanıp sönüyor nede yazılım atılıyor. Yardım edebilecek var mı Cihaz Regal 32R4020H seri nosu resimde.
Paramedicin, F fikoloji
Bilgilendirme için teşekkürler.MB100 güncel 2.15.25'i hiç beğenmedim. Sanki tvyi biraz kastı. Özellikle netflix ve smart özellikleri baya kastı, açılmama, donma, stabil çalışmama gibi. Ve netflix izlerken sanki görüntü daha kara ve soluktu. Kullandığım en iyi versiyon 2.15.14. Geri ona döndüm. TV çok seri ve stabil bu versiyonda.
Teşekkürler denicem hemen sağolunYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Bos bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
By_Trol , televizyonuher fişe taktigimda yanıp sönüyor sadece, ok tuşuna bassamda basmasamda. Yüklemedi yazılım nasıl çözebilirim. Videosunu çektim 4 saniye bakabilirseniz sevinirim ustam.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Bos bir flash bellek içerisine kopyalayın
Flash belleği tv nin usb portuna takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın
By_Trol , televizyonuher fişe taktigimda yanıp sönüyor sadece, ok tuşuna bassamda basmasamda. Yüklemedi yazılım nasıl çözebilirim. Videosunu çektim 4 saniye bakabilirseniz sevinirim ustam.
Paramedicin, By_Trol
Teşekkürler ustam, bekliyorum sizden haber iyi günler dilerim.Beklerseniz yarın farklı bir yazılım vereceğim.