Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

M Çevrimdışı

Mustibursa

Yeni Üye
15 Tem 2020
5
44
M Mustibursa, ful yazılım elinizde bulunsun bir sıkıntı yoksa yüklemeyin. bir üst mesaj da By_Trol By_Trol ustamız gerkli bilgiyi vermiş.
Full yazilimim yok yedekleme nasil yapiliyor bi bakayim ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hata veriyor ama

IMG_20200716_000443.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Full yazilimim yok yedekleme nasil yapiliyor bi bakayim ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hata veriyor ama

IMG_20200716_000443.jpg
Yazılımı yanlış atmışsın ,verilen yazılım full yazılımdır ,ama yazılımda acele etme henüz ,aönce tvyi başka bir antende dene ,veya sevgili By_Trol By_Trol ün deiğini yap ,diseqC ayarını yani,hatta aynı kabloda uydu alıcısı da deneyebilirsin :)

Aşağıdaki linkte full yazılım yükleme anlatımı var ,ama farklı usb bellek de al yanına ,çünkü bu kart bellek seçiyor ,mümkünse usb 2.0 olmalı :ok

M Çevrimdışı

Mustibursa

Yeni Üye
15 Tem 2020
5
44
Yazılımı yanlış atmışsın ,verilen yazılım full yazılımdır ,ama yazılımda acele etme henüz ,aönce tvyi başka bir antende dene ,veya sevgili By_Trol By_Trol ün deiğini yap ,diseqC ayarını yani,hatta aynı kabloda uydu alıcısı da deneyebilirsin :)

Aşağıdaki linkte full yazılım yükleme anlatımı var ,ama farklı usb bellek de al yanına ,çünkü bu kart bellek seçiyor ,mümkünse usb 2.0 olmalı :ok

Allah razi olsun hepinizden.full yazılım attim deisen yok.uydu sinyali az geliyor merkezi uydudaki en alt kata eve gelen kablodan supheleniyorum sivi almis olabilir.toprakli degil prizi TV'nin toprakli prizli lg tv takip anteni taktigimda salterleri attiriyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Allah razi olsun hepinizden.full yazılım attim deisen yok.uydu sinyali az geliyor merkezi uydudaki en alt kata eve gelen kablodan supheleniyorum sivi almis olabilir.toprakli degil prizi TV'nin toprakli prizli lg tv takip anteni taktigimda salterleri attiriyor
Hımm, anten ve 220 volt arasındaki ilişkiyi anlayamadım ,sigorta atması için, acaba lg tvde anten fişini takmadan da denedin mi ,yani anteni takmadan deneyip sigortaya attırdı mı ,attırmadı mı ?
Bunu neden yazdım ,antende en fazla 18v olur (aslında 13-18 v olur),yani bana çok ilginç geldi olay,lg tv senin tv ise deneyebilirmisin :alala

M Çevrimdışı

Mustibursa

Yeni Üye
15 Tem 2020
5
44
Hımm, anten ve 220 volt arasındaki ilişkiyi anlayamadım ,sigorta atması için, acaba lg tvde anten fişini takmadan da denedin mi ,yani anteni takmadan deneyip sigortaya attırdı mı ,attırmadı mı ?
Bunu neden yazdım ,antende en fazla 18v olur (aslında 13-18 v olur),yani bana çok ilginç geldi olay,lg tv senin tv ise deneyebilirmisin :alala
Anten kablosu takmadan calisiyo anteni takinca atiyor.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Çok acaip bir durum ama sanki ilişkiyi kurdum gibi ,(ben hala sigorta atma olayındayım) ,anten kablosunun şasesi (-) ortak olduğundan (aynı zamanda tv metal (şase) kısmına bağlıdır ama hala kafam basmadı bu işe ,tek aklıma gelen bu oluyor.Gelelim tv sinyal olayına ,yukarıdan gelen kablonun ucunu (çok telli kısım ile ortadaki tek kablo) bulabileceğin bir ölçü aleti ile ölçebilirmisin acaba ,önce volt olarak ,sonra da ohm ayarındaki x1 kısmında ,bakalım omaj gösterecekmi ,veya en kısa yol,yöneticiyi çağırıp ,eve gelen kabloda sıkıntı var demendir ,aklıma başka bir çözüm gelmiyor ,belki de santralde sıkıntı vardır ,çünkü santral bina içindedir mutlaka ,kablonun su alacağını sanmıyorum işin aslı, (beni şaşırtan işte bu zaten),bunu en iyi kabloyu ölçerek anlayabilirsin.

M Çevrimdışı

murat21219

Yeni Üye
16 Tem 2020
1
39
bu resimdeki vestel tv nin güncelleme dosyası lazım yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin..

IMG_569099c6f7d66d8f023d.jpg

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

intermuzo

Yeni Üye
15 Tem 2020
3
60
benim tv seg 42SNB5240 FHD Uydu alıcı tv sorunum şu ekranda menu ye basınca Yazılar yok kanal listesi var kanallarda geçişte sorun yok kanal listesi gözüküyor fakat menu görüntüsü var resimler olarak yazıları yok hangi yazılımı atmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.şase resminide yükledim

IMG_20200713_134516.jpg

M Çevrimdışı

mnjoao

Yeni Üye
16 Tem 2020
7
70
iyi günler, dosyaları (görünüşe göre dört) (mb120_en.bin, RomBoot.bin, PM51.bin ve usb_auto_update_G6F.txt d) gerekli olan bir Philips 43pus6013 / 12 VES16.1E.LA TV ekranı VES430QNDL-20-U11 17mb120 şasi, açılır, işaret kapanır ve tekrar açılır görünür
dinlediğin için teşekkürler
Manuel Joao

E Çevrimdışı

eagle

Yeni Üye
17 Tem 2020
1
34
kolay gelsin 40sc5600 tv seg yazısından sonra standby da kalıyor hangi yazılım uyar tesekkürler

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
kolay gelsin 40sc5600 tv seg yazısından sonra standby da kalıyor hangi yazılım uyar tesekkürler
alttaki konuda seri paylaşın kontrol sağlıyalım

Geri
Üst Alt