By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Merhabalar iyi günler 17mb82 dosyasındaki kurtarma yazılımı 17mb82_1a anakartına uyarmı şimdiden teşekkürler
Merhaba , yazılım MB82 İçin uyar
Merhabalar iyi günler 17mb82 dosyasındaki kurtarma yazılımı 17mb82_1a anakartına uyarmı şimdiden teşekkürler
Yazılım link
?
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın
Boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takın
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun
Tv nin fişini prize takın
Tv önündeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir
Çok teşekkür ederim akşam deneyeceğim
Merhaba , yazılım MB82 İçin uyar
[/QÇok teşekkürler bir sorum daha olacak.Televizyonumun arkasındaki model no yazan kağıt koparılmış acaba marka modeini nasıl öğrenebilirim. Menüye basıp 4725 olanı yaptım ama marka model çıkmadı ordaki yazılarda teşekkürler..
For Vulkrat
MB82 kart kodunu bulabileceğiniz bir örnek verdim. 17MB82S'niz var. Panel 42 inç LG.
O dediğiniz noyu girdiğimde hiçbir şeye ulaşamıyorum yazılımını bulmaya çalışıyorumda.
Adem Helvacı abim nolur yardımcı ol gör aksam is cikisi halledeyim.sifirlama sonrasi kanallar cekmiyordu full yaziom aticaz sanirim
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
Adem Helvacı abim nolur yardımcı ol gör aksam is cikisi halledeyim.sifirlama sonrasi kanallar cekmiyordu full yaziom aticaz sanirim
Beyaz tv gibi birkac ince ayar gerektiren kanalda problem vardı simdi digerlerindede var.baska tvyi taktim denedim kanallari buluyor.tvyi kapatip acinca kanallarin sinyal yok kismi bazen geliyor..komsuda denicem kismetseSıfırlama sonrası kanallar çekmiyor yazmışsınız. Yazılım ile alakası yok diseqc ayarlarını yapın. Tv yi başka bir anten (Komşuda) sistemi ile de deneyebilirsiniz sorun tv de mi anten sisteminde mi belli olur.
Çok teşekkürler vestel orjinal guncelleme yazilimi dimi bu full yazilim degil?.bu anakart tvlerde yazilim sikintili oluyormus ya full yazilimmi guncelleme yazilimi yada hepsimi sikinti yaratabiliyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.