Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Allah Razı Olsun Sizden Tüm Forumdan a

Sizden Allah Razı Olsun Bu Günlerde Kurtardınız Beni Tüm Foruma Özellikle Size Teşekkür Ederim
Yazılımı güzel sakla ,kaybetme sakın ,elinde full yazılımın bulunsun ,hatta 2 yerde sakla ,silinmesin :ok

Allah Razı Olsun Sizden Tüm Forumdan a

Sizden Allah Razı Olsun Bu Günlerde Kurtardınız Beni Tüm Foruma Özellikle Size Teşekkür Ederim
Sorun çözülmüşse, servis menüsüyle (menü 4725) bir resim koyabilir misiniz?

Merhaba,

Hitachi 65ht1700ud icin yazilim gerekiyor. Simdiden teşekkürler.

15522486752136127796255885694564.jpg
merhabalar, bendeki tv HİTACHİ 65 " ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 1. sayfadan MB130 Titanium Smart V.3.62.49 dosyasını çekip 2 farklı flashdiske formatlayıp roota bu dosyayı attım rar dan çıkarıp, fişi çektim sonra taktım ve o ara ok tuşu bastım ışık hızlı yanda söndü o ara ok'den elimi çektim ama tv hiç bir şekilde almıyor yüklemeyi. dosya mı yanlış, ben mi yanlış birşey yapıyorum.

merhabalar, bendeki tv HİTACHİ 65 " ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi, 1. sayfadan MB130 Titanium Smart V.3.62.49 dosyasını çekip 2 farklı flashdiske formatlayıp roota bu dosyayı attım rar dan çıkarıp, fişi çektim sonra taktım ve o ara ok tuşu bastım ışık hızlı yanda söndü o ara ok'den elimi çektim ama tv hiç bir şekilde almıyor yüklemeyi. dosya mı yanlış, ben mi yanlış birşey yapıyorum.
evet yanlışınız var çünkü güncelleme yapıyorsunuz.
menü 1505 yapılması gerekir
ilk sayfadaki videoyu uygula :ok

Zamanında cihaz fiyatları yükselince soranlara tavsiye ettiğim bir modeldi bu tv, nasıl memnun musun bir sıkıntısı var mı biraz bilgi verir misin lütfen

17MB97-98 güncelleme yapmak için tüm adımları takip ettim MB97 benim tv ve V0.45.23.39 - 64 e yükseltip yuotube sorununu çözmek için fakat usb yi takıp yükselt dediğimde başarısız diyor. Flash dosyası olmadığını belirtiyor. yardımcı olabilir misiniz?

Flash dosyası olmadığını belirtiyor.
Gözden kacirdiginiz bir ayrinti olmali ; zip li dosyayi acmadan usb ye kaydetmis veya usb fat32 ile formatlanmis bir usb kullanmiyor olabilirsiniz. Farkli usb ile de islemi tekrar yapmayi deneyiniz.

17MB97-98 güncelleme yapmak için tüm adımları takip ettim MB97 benim tv ve V0.45.23.39 - 64 e yükseltip yuotube sorununu çözmek için fakat usb yi takıp yükselt dediğimde başarısız diyor. Flash dosyası olmadığını belirtiyor. yardımcı olabilir misiniz?
İlk sayfadaki video yu izleyiniz.

.

Son düzenleme:
selamlar hocalarım.
smart 40pf7070 40' led tv
17 mb 95 için yazılıma ihtiyacım var internete bağlanamıyorum
sn:/ 7161222 400092

selamlar hocalarım.
smart 40pf7070 40' led tv
17 mb 95 için yazılıma ihtiyacım var internete bağlanamıyorum
sn:/ 7161222 400092
mb95 anakart donanımı düşük kalıyor. yazılım çözüm olmaz