Ana kart modeliniz nedirüstat çok teşekkür ederim emeğine sağlık bu gün netflix çalışmadı yazılım atınca düzeldi panel görüntüsü daha canlı oldu.
Ana kart modeliniz nedirüstat çok teşekkür ederim emeğine sağlık bu gün netflix çalışmadı yazılım atınca düzeldi panel görüntüsü daha canlı oldu.
Netflix kullanıyorsaniz bu Televizyona Netflix de eklenebilirTEŞEKKÜRLER
Mb97 finlux marka tv de YOUTUBE çalışmıyordu ama sizin güncelleme link sayenizde çalışıyor
[Mb97 v0.45.23.25 den v0.45.23.64 oldu]
Nasıl ekleyebilirimNetflix kullanıyorsaniz bu Televizyona Netflix de eklenebilir
Sorumu geri aldım çünkü formları dikkatli okuyunca NETFLİX'DE YÜKLEDİM AYIRCA BİRNasıl ekleyebilirim
Çok teşekkür ederim üstad iyi ki varsınız.eklenmiştir. Baya aradım ama değidi
İlk sayfadaki video yu izleyinizTsk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba hocam Benim cihaz mb211 v1 olan v3 yukleyebilirmiyim yuklersem sorun olurmu ve v1 in son surumunu gonderimisiniz
Sorun nedir ?Merhaba Vestel 55UD9650 Model Bir Cihaz Var 10121647 Sn:8181076 900108 Cihazın Full Yazılımına İhtiyacım Vardır Rica Ediyorum
cihaz birden youtubede iken takılı kaldı şimdi sadece logo geliyor sonra siyah ekranda kalıyor tekrar yazılım yüklemem gerek o yüzden full dosyaya ihtiyacım varSorun nedir ?
cihaz birden youtubede iken takılı kaldı şimdi sadece logo geliyor sonra siyah ekranda kalıyor tekrar yazılım yüklemem gerek o yüzden full dosyaya ihtiyacım var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Cihazın Mb Olarak Ne Olduğunuda Bilmiyorum Ama Oyüzden Sizden Yardım almak İstedim Karantinadayız Çıkamıyoruz. Serviste Gelemiyor. Çocuk Evde Çıldırmak Üzere Ricam Yardım Etmeniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yes?teşekkür ederim direk dosyayı flash a atıp açılırken ok tuşuna basıyorum doğrumudur