Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

kamuran731' Alıntı:
Ado' Alıntı:
kamuran731' Alıntı:
Hocam Regal 43R6010 televizyonu mun ana kartı MB120 ama faz1 mi 2 mi bilmiyorum. Konudaki MB120 Cekirdek veya full yazılımı yüklersem sorun ihtimali varmı

MB120 anakartlarda faz durumu yoktur azizim. Tüm MB120 çekirdek yazılımları yükleyebilirsiniz. isterseniz sırayla yükseltip tek tek farklılıkları da inceleyebilirsiniz.  :ok:

Her cevabınıza ayrı ayrı teşekkür mesajı yazmıyorum ki; forumda teşekkür mesajlarından çok bilgi mesajları yer alsın.   :ok
Bu güne kadar yazdığınız ve bundan sonra yazacağınız bütün cevaplar için çok teşekkür ederim Hocam. :love:

Rica ederim, bir VESTEL sever kardeşimize yardımcı olmuşuz çok mu  :ok:

Aslında sizin bu sorunuzdan hareketle VESTEL yetkililerine bir öneri/rica yazısı yazabiliriz.

Arayüz tema seçeneği ekleseler ne güzel olur  :ok:

axiom2005' Alıntı:
Ado' Alıntı:
lozkan' Alıntı:
Hocam merhaba. Bu konuyla ilgilenebildinizmi acaba.

Ben ilgilendim lakin henüz benimle ilgilenmediler. 1-2 gün içinde yazılı kanaladan cevap gelmezse ararım.  :ok:

Merhaba Adem bey,

Madem konu burdan açıldı, Digiturk play smart tv uygulaması yada Beinconnect uygulması için herhangi bir gelişme var mı ? 
Katiyen Digiturk kutusunu evime sokmam, son güncellemeden sonra yayın kalitesinden o kadar memnunum ki anlatamam, Digiturk HD kutu yanından geçemez yayın kalitesi açısından.. Malum seneye Şampiyonlar ligi maçlarıda artık Digiturk'de,umarım en kısa zaman Digiturk uygulamasını da Vestel dünyasında görürüz :=) Netflix, Tivibu, gibi uygulamaların yanında Digiturk'ü de arıyor insan

Bir talep konu başlığı oluşturup yetkililere ulaştırabilir, sesimizi duyurabiliriz aslında.
Daha önce yapmışlığımız var :))

Ado' Alıntı:
Rica ederim, bir VESTEL sever kardeşimize yardımcı olmuşuz çok mu  :ok
Aslında sizin bu sorunuzdan hareketle VESTEL yetkililerine bir öneri/rica yazısı yazabiliriz.
Arayüz tema seçeneği ekleseler ne güzel olur  :ok:

Eyvallah Hocam, Teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi bir çözüm yapılırsa; inanın bir çok VESTEL sever memnun olacak.
hatta, VESTEL i bilmeyenler bile bunu gördükten sonra :love: VESTEL:love:  sever olur diye düşünüyorum.
Bu düzenlemin yapılmasını sabırsızlıkla bekliyorum Hocam.

Ado' Alıntı:
axiom2005' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Ben ilgilendim lakin henüz benimle ilgilenmediler. 1-2 gün içinde yazılı kanaladan cevap gelmezse ararım.  :ok:

Merhaba Adem bey,

Madem konu burdan açıldı, Digiturk play smart tv uygulaması yada Beinconnect uygulması için herhangi bir gelişme var mı ? 
Katiyen Digiturk kutusunu evime sokmam, son güncellemeden sonra yayın kalitesinden o kadar memnunum ki anlatamam, Digiturk HD kutu yanından geçemez yayın kalitesi açısından.. Malum seneye Şampiyonlar ligi maçlarıda artık Digiturk'de,umarım en kısa zaman Digiturk uygulamasını da Vestel dünyasında görürüz :=) Netflix, Tivibu, gibi uygulamaların yanında Digiturk'ü de arıyor insan

Bir talep konu başlığı oluşturup yetkililere ulaştırabilir, sesimizi duyurabiliriz aslında.

Adem bey konu başlığını oluşturmaya çalışacam, Desteklerinizi bekliyorum. Aslında digiturk play sorunu şikayet var da sürekli dile getirilmiş. bu iş bu kadar zor olmasa gerek :)

axiom2005' Alıntı:
Ado' Alıntı:
axiom2005' Alıntı:
Merhaba Adem bey,

Adem bey konu başlığını oluşturmaya çalışacam, Desteklerinizi bekliyorum. Aslında digiturk play sorunu şikayet var da sürekli dile getirilmiş. bu iş bu kadar zor olmasa gerek :)

Zor değil azizim,kurumsal görüşmeler ve lisans meseleleri :)

Ado' Alıntı:
Frk_Plt' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Selamlar Azizim;

CONNECT olanı smart destekli yani internet bağlantısı olan, NONCONNECT ise olmayanı anlamına geliyor  :ok:

Anladım hocam.
Peki benim tv ye ana sayfadaki yazılımı yükleme konusunda bir mani var mı? 

https://i.hizliresim.com/ZObdDV.jpg

Bir mani yoktur azizim. :ok:

Yazılımı yükledim. 2 dakikalık çok basit bir şey. 
Yazılımdan aldığım fark ise 4k performansı artmış.
Teşekkürler tekrardan hocam.

Frk_Plt' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Frk_Plt' Alıntı:
Anladım hocam.
Peki benim tv ye ana sayfadaki yazılımı yükleme konusunda bir mani var mı? 

https://i.hizliresim.com/ZObdDV.jpg

Bir mani yoktur azizim. :ok:

Yazılımı yükledim. 2 dakikalık çok basit bir şey. 
Yazılımdan aldığım fark ise 4k performansı artmış.
Teşekkürler tekrardan hocam.

Rica ederim azizim, yazılım yüklemeyi öğrenmiş oldunuz, bundan sonraki yazılımlarda da farkları gözlemleyiniz  :ok:

43fb7500 için hangisini güncellemeliyim. En güncel olarak.

somefrom' Alıntı:

Yukleme tamamlandı önceki sisteme gore ses biraz arttı gibi ınternet uygulamaları giitti ama ona da fabrika ayarlarına dönerek cozucem internet ayarını tekrar kurup

mrtclkcll' Alıntı:
43fb7500 için hangisini güncellemeliyim. En güncel olarak.

Selamlar;

MENU4725 yaparak servis menüsüne giriniz ve mümkünse resmini çekip buraya paylaşınız, anakartı kendiniz görebiliyorsanız resme gerek yok  :ok:

Geri
Üst Alt