Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
Uzerath' Alıntı:Teşekkürler.
Rica ederim. :
Uzerath' Alıntı:Teşekkürler.
kamuran731' Alıntı:Ado' Alıntı:kamuran731' Alıntı:Hocam Regal 43R6010 televizyonu mun ana kartı MB120 ama faz1 mi 2 mi bilmiyorum. Konudaki MB120 Cekirdek veya full yazılımı yüklersem sorun ihtimali varmı
MB120 anakartlarda faz durumu yoktur azizim. Tüm MB120 çekirdek yazılımları yükleyebilirsiniz. isterseniz sırayla yükseltip tek tek farklılıkları da inceleyebilirsiniz. :
Her cevabınıza ayrı ayrı teşekkür mesajı yazmıyorum ki; forumda teşekkür mesajlarından çok bilgi mesajları yer alsın. :
Bu güne kadar yazdığınız ve bundan sonra yazacağınız bütün cevaplar için çok teşekkür ederim Hocam. :love:
axiom2005' Alıntı:Ado' Alıntı:lozkan' Alıntı:Hocam merhaba. Bu konuyla ilgilenebildinizmi acaba.
Ben ilgilendim lakin henüz benimle ilgilenmediler. 1-2 gün içinde yazılı kanaladan cevap gelmezse ararım. :
Merhaba Adem bey,
Madem konu burdan açıldı, Digiturk play smart tv uygulaması yada Beinconnect uygulması için herhangi bir gelişme var mı ?
Katiyen Digiturk kutusunu evime sokmam, son güncellemeden sonra yayın kalitesinden o kadar memnunum ki anlatamam, Digiturk HD kutu yanından geçemez yayın kalitesi açısından.. Malum seneye Şampiyonlar ligi maçlarıda artık Digiturk'de,umarım en kısa zaman Digiturk uygulamasını da Vestel dünyasında görürüz :=) Netflix, Tivibu, gibi uygulamaların yanında Digiturk'ü de arıyor insan
Ado' Alıntı:Rica ederim, bir VESTEL sever kardeşimize yardımcı olmuşuz çok mu :
Aslında sizin bu sorunuzdan hareketle VESTEL yetkililerine bir öneri/rica yazısı yazabiliriz.
Arayüz tema seçeneği ekleseler ne güzel olur :
Ado' Alıntı:axiom2005' Alıntı:Ado' Alıntı:Ben ilgilendim lakin henüz benimle ilgilenmediler. 1-2 gün içinde yazılı kanaladan cevap gelmezse ararım. :
Merhaba Adem bey,
Madem konu burdan açıldı, Digiturk play smart tv uygulaması yada Beinconnect uygulması için herhangi bir gelişme var mı ?
Katiyen Digiturk kutusunu evime sokmam, son güncellemeden sonra yayın kalitesinden o kadar memnunum ki anlatamam, Digiturk HD kutu yanından geçemez yayın kalitesi açısından.. Malum seneye Şampiyonlar ligi maçlarıda artık Digiturk'de,umarım en kısa zaman Digiturk uygulamasını da Vestel dünyasında görürüz :=) Netflix, Tivibu, gibi uygulamaların yanında Digiturk'ü de arıyor insan
Bir talep konu başlığı oluşturup yetkililere ulaştırabilir, sesimizi duyurabiliriz aslında.
Daha önce yapmışlığımız var )
axiom2005' Alıntı:Ado' Alıntı:axiom2005' Alıntı:Merhaba Adem bey,
Bir talep konu başlığı oluşturup yetkililere ulaştırabilir, sesimizi duyurabiliriz aslında.
Daha önce yapmışlığımız var )
Adem bey konu başlığını oluşturmaya çalışacam, Desteklerinizi bekliyorum. Aslında digiturk play sorunu şikayet var da sürekli dile getirilmiş. bu iş bu kadar zor olmasa gerek
Ado' Alıntı:Frk_Plt' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar Azizim;
CONNECT olanı smart destekli yani internet bağlantısı olan, NONCONNECT ise olmayanı anlamına geliyor :
Anladım hocam.
Peki benim tv ye ana sayfadaki yazılımı yükleme konusunda bir mani var mı?
https://i.hizliresim.com/ZObdDV.jpg
Bir mani yoktur azizim. :
Frk_Plt' Alıntı:Ado' Alıntı:Frk_Plt' Alıntı:Anladım hocam.
Peki benim tv ye ana sayfadaki yazılımı yükleme konusunda bir mani var mı?
https://i.hizliresim.com/ZObdDV.jpg
Bir mani yoktur azizim. :
Yazılımı yükledim. 2 dakikalık çok basit bir şey.
Yazılımdan aldığım fark ise 4k performansı artmış.
Teşekkürler tekrardan hocam.
somefrom' Alıntı:tesekkurler
Ado' Alıntı:somefrom' Alıntı:tesekkurler
Rica ederim.Yükleme sonrası sonuç bildirirseniz sevinirim. :
somefrom' Alıntı:tesekkurler
mrtclkcll' Alıntı:43fb7500 için hangisini güncellemeliyim. En güncel olarak.