Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 52
kamuran731' Alıntı:Ado' Alıntı:kamuran731' Alıntı:Hocam Regal 43R6010 televizyonu mun ana kartı MB120 ama faz1 mi 2 mi bilmiyorum. Konudaki MB120 Cekirdek veya full yazılımı yüklersem sorun ihtimali varmı
MB120 anakartlarda faz durumu yoktur azizim. Tüm MB120 çekirdek yazılımları yükleyebilirsiniz. isterseniz sırayla yükseltip tek tek farklılıkları da inceleyebilirsiniz.:
Her cevabınıza ayrı ayrı teşekkür mesajı yazmıyorum ki; forumda teşekkür mesajlarından çok bilgi mesajları yer alsın.:
Bu güne kadar yazdığınız ve bundan sonra yazacağınız bütün cevaplar için çok teşekkür ederim Hocam. :love:
axiom2005' Alıntı:Ado' Alıntı:lozkan' Alıntı:Hocam merhaba. Bu konuyla ilgilenebildinizmi acaba.
Ben ilgilendim lakin henüz benimle ilgilenmediler. 1-2 gün içinde yazılı kanaladan cevap gelmezse ararım.:
Merhaba Adem bey,
Madem konu burdan açıldı, Digiturk play smart tv uygulaması yada Beinconnect uygulması için herhangi bir gelişme var mı ?
Katiyen Digiturk kutusunu evime sokmam, son güncellemeden sonra yayın kalitesinden o kadar memnunum ki anlatamam, Digiturk HD kutu yanından geçemez yayın kalitesi açısından.. Malum seneye Şampiyonlar ligi maçlarıda artık Digiturk'de,umarım en kısa zaman Digiturk uygulamasını da Vestel dünyasında görürüz :=) Netflix, Tivibu, gibi uygulamaların yanında Digiturk'ü de arıyor insan
Ado' Alıntı:Rica ederim, bir VESTEL sever kardeşimize yardımcı olmuşuz çok mu:
Aslında sizin bu sorunuzdan hareketle VESTEL yetkililerine bir öneri/rica yazısı yazabiliriz.
Arayüz tema seçeneği ekleseler ne güzel olur:
Ado' Alıntı:axiom2005' Alıntı:Ado' Alıntı:Ben ilgilendim lakin henüz benimle ilgilenmediler. 1-2 gün içinde yazılı kanaladan cevap gelmezse ararım.:
Merhaba Adem bey,
Madem konu burdan açıldı, Digiturk play smart tv uygulaması yada Beinconnect uygulması için herhangi bir gelişme var mı ?
Katiyen Digiturk kutusunu evime sokmam, son güncellemeden sonra yayın kalitesinden o kadar memnunum ki anlatamam, Digiturk HD kutu yanından geçemez yayın kalitesi açısından.. Malum seneye Şampiyonlar ligi maçlarıda artık Digiturk'de,umarım en kısa zaman Digiturk uygulamasını da Vestel dünyasında görürüz :=) Netflix, Tivibu, gibi uygulamaların yanında Digiturk'ü de arıyor insan
Bir talep konu başlığı oluşturup yetkililere ulaştırabilir, sesimizi duyurabiliriz aslında.
Daha önce yapmışlığımız var)
axiom2005' Alıntı:Ado' Alıntı:axiom2005' Alıntı:Merhaba Adem bey,
Bir talep konu başlığı oluşturup yetkililere ulaştırabilir, sesimizi duyurabiliriz aslında.
Daha önce yapmışlığımız var)
Adem bey konu başlığını oluşturmaya çalışacam, Desteklerinizi bekliyorum. Aslında digiturk play sorunu şikayet var da sürekli dile getirilmiş. bu iş bu kadar zor olmasa gerek![]()
Ado' Alıntı:Frk_Plt' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar Azizim;
CONNECT olanı smart destekli yani internet bağlantısı olan, NONCONNECT ise olmayanı anlamına geliyor:
Anladım hocam.
Peki benim tv ye ana sayfadaki yazılımı yükleme konusunda bir mani var mı?
https://i.hizliresim.com/ZObdDV.jpg
Bir mani yoktur azizim.:
Frk_Plt' Alıntı:Ado' Alıntı:Frk_Plt' Alıntı:Anladım hocam.
Peki benim tv ye ana sayfadaki yazılımı yükleme konusunda bir mani var mı?
https://i.hizliresim.com/ZObdDV.jpg
Bir mani yoktur azizim.:
Yazılımı yükledim. 2 dakikalık çok basit bir şey.
Yazılımdan aldığım fark ise 4k performansı artmış.
Teşekkürler tekrardan hocam.
somefrom' Alıntı:tesekkurler
Ado' Alıntı:somefrom' Alıntı:tesekkurler
Rica ederim.Yükleme sonrası sonuç bildirirseniz sevinirim.:
somefrom' Alıntı:tesekkurler
mrtclkcll' Alıntı:43fb7500 için hangisini güncellemeliyim. En güncel olarak.