Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Teşekkür ederim. Bu aksam zaman bulabilirsem deneyeceğim. Videonuzu izlemiştim 2 yöntem vardı. Birisi ekrana cıkan seçenekten evete basmak diğeri ise ok basılı tutarken, fişi takmak. Bu yazılım güncelleme bildiğim kadarıyla çekirdek güncelleme oluyor. İlki olmazsa 2. Yi mi yapayım 2. Sadece kök yazılıma özel mi? Biraz saçma bir soru oldu sanırım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evt söylediğiniz şekilde kullanıyorum.

Olası bir hata için yedeklemeyi nasıl yapabilirim?
yedek alma;

güncelleme yapma;
core güncelleme adımlarınızı uygulayınız ;tıklayınız

Mhmt94 Çevrimdışı

Mhmt94

Yeni Üye
12 Nis 2020
2
30
Merhaba
Benim tv baya eski menu 4725 yaptım lakin anakart çıkmıyor bu tv güncelleme olur mu?

IMG_20200412_163733.jpg

Son düzenleme:
I Çevrimdışı

ibrahimklc336

Yeni Üye
10 Ocak 2020
8
26
yedek alma;

güncelleme yapma;
core güncelleme adımlarınızı uygulayınız ;tıklayınız
çok teşekkür ederim sorunum çözüldü. Allah sizden razı olsun
IMG_20200110_18300970d9db6833f05dc5.jpg

Dostlar görüntüyü buraya koyuyorum yardımcı olur musunuz? Anladığım kadarıyla mb120 anakarta sahibim. Yazılım güncelleme yapmak istiyorum. Mb120 linkine girdiğimde birkaç seçenek çıkıyor. Titanium var filebox var netflix var. Şahsen yazılım güncelleme yapma sebebim netflix yüklemek. Linklerin arasında netlflix olanı da var. Bana bunları açıklarmısınız rica etsem. Ve bir diğer sorum yazılım güncelleme atınca kanalların yerleri vb ayarlar sıfırlanır mı? Dsmart kullanıyorum güncellersem, tekrar mı kurmam gerekir? Bana yardımcı olabilir misiniz? Hangi linkden indirmeliyim ne anlama geliyor sonrasında dsmartı tekrar kurmama gerek var mı? İyi forumlar
çok teşekkür ederim sorunum çözüldü. Allah sizden razı olsun iyi forumlar.

P Çevrimdışı

princebady

Yeni Üye
5 Nis 2020
21
42
J'ai le regret de découvrir que l'opération a échoué.
1. Pour réécrire la mémoire NAND, vous aurez besoin d'un autre programmeur beaucoup plus cher (RT809H)
2. La réécriture de la mémoire peut être effectuée via l'emplacement VGA. Pour réussir, il est conseillé d'effacer la mémoire et de la réécrire directement au programmeur. Argent élevé.
3. Je n'ai pas de logiciel pour nand et vous ne le trouverez peut-être pas
4. Je recommande de chercher une autre carte mère pour le même type d'écran.
Désolé.

bonjour
j'ai cherché sur internet une carte mere 17mb130p mais malheuresement je n'ai pas trouvé pour mon ecran VES550QNDL-2D-N31.*
est ce que je peux prendre n'importe laquelle ?
est ce que le BOOT est dans le SPI ou dans le NAND ?
merci

M Çevrimdışı

mahmut2114

Yeni Üye
2 Ara 2019
23
36
FİKOLOJİ HOCAM VESTEL 17MB82S KURTARMA YAZILIMI LAZIM LÜTFEN ACİL YARDIM EDERMİSİN

A.jpg

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

firok33715

Aktif Üye
19 Şub 2020
231
Merhaba,ben v5.28.7.4 yazılımını menü + 1505 ile yüklemeye başladım ama cihaz açılmadı hala sürekli kırmızı ışık yanıp sönüyor ? Bir sorun mu var acaba ?

Geri
Üst Alt