Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

M Çevrimdışı

marimet

Yeni Üye
11 Şub 2020
6
33
Aynen öyle youtubede kalıyor gerisi yok, yazılım elimizde duruyor paylaşabilirim düzenlemiştik ama sorun düzeldimi hiç test etmedim. mb96 da full yazılıma dönüş sıkıntılıdır. Bu nedenle full yazılım ile tekrar geri dönüş sıkıntıdır. ancak şöyle deneyebilirsiniz; cihaz profil dosyalarını alırsanız herhangi bir durumda eski profilleri yükleyerek geçmişe dönmüş olursunuz.
biz genelde mb9X için yazılım tavsiye etmiyoruz. karar sizindir.
profil dosyaları menü 4725 ile gelen menüden usb operations yaptımızda usbye kopyalanan dosyalar mı? onları yedek olarak aldım tv den. Geri yükleyerek düzelebilirse deneyebilirim güncellemeyi. Geri yüklemeyide ok tuşuna basarak fişe takıp mı başlatıcaz full yükeleme gibi.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
profil dosyaları menü 4725 ile gelen menüden usb operations yaptımızda usbye kopyalanan dosyalar mı? onları yedek olarak aldım tv den. Geri yükleyerek düzelebilirse deneyebilirim güncellemeyi. Geri yüklemeyide ok tuşuna basarak fişe takıp mı başlatıcaz full yükeleme gibi.
Profil dosyaları sende ise tam ise deneyebilirsiniz.
Yine aynı şekilde servis menüsünden Yüklüyorsunuz

M Çevrimdışı

marimet

Yeni Üye
11 Şub 2020
6
33
Profil dosyaları sende ise tam ise deneyebilirsiniz.
Yine aynı şekilde servis menüsünden Yüklüyorsunuz
32 kb lık dosya aktardı usb nin içine bu kadar değildir profil dosyaları heralde sanırım tam değil. power_up isminde bir metin belgesi ama içi boş ve dvr isimli bir klasör kopyaladı. tvde kayıtlı kanal yok fabrika ayarlarına döndürmüştüm belki düzelir diye yayın hdmi dan tivibu dan alıyor. boyut normal mi bilmiyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Güncelleme linki aşağıda;
Menü 1505 ile yükleme yapacaksınız

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

marimet

Yeni Üye
11 Şub 2020
6
33
Güncelleme linki aşağıda;
Menü 1505 ile yükleme yapacaksınız
[Gizli İçerik]
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Şuan indiriyorum güncellemeyi. Profil dosyalarımın boyutunda ve isimlerinde sıkıntı yoksa deneyeceğim inince sadece emin olamadım profilleri doğru çekebildim mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desteğiniz için çok teşekkür ederim denedim sorunsuz bir şekilde halloldu :)

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
İlginiz ve yardımınız için çok teşekkür ederim. Şuan indiriyorum güncellemeyi. Profil dosyalarımın boyutunda ve isimlerinde sıkıntı yoksa deneyeceğim inince sadece emin olamadım profilleri doğru çekebildim mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Desteğiniz için çok teşekkür ederim denedim sorunsuz bir şekilde halloldu :)
Profil dosyaları 3 adettir ,soy ismi "bin" dir ,diğerleri tvden her zaman gelebilir,sana gelenler profil dosyası değildir bence :ok

B Çevrimdışı
6 Şub 2019
55
49
42 '' telefunken 17mb81-2 sase icin yazılım varmı acaba

image82.jpg

Geri
Üst Alt