Çok teşekkür ederim MB 82 yi yükledimmb82 137 yükleyebilirsiniz, ama mb82 kart mevcut pek bir değişiklik olmayacaktır
Yazılımı nasıl indiriyoruzH hamur, temel tft
Merhaba,
Elinizde Finlux 42fx7445f ile Finlux 49FX620F model tvler için güncel yazılım (çekirdek yazılım dahil) var mıdır?
Merhaba,
Elinizde Finlux 42fx7445f ile Finlux 49FX620F model tvler için güncel yazılım (çekirdek yazılım dahil) var mıdır?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
siteye üye oldum ancak indirme linkini görebilmek için beğen diyor lakin beğen butonu göremedim.
Yazılımı nasıl indiriyoruz
Merhaba,
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mb96 daki yazılımdaki sorun nedeni ile mb97 altındakilerine desteğimiz bulunmamaktadır.Herkese Merhaba. uzun süredir youtube la ilgili sorun yaşıyordum sonunda buldum güncellemeyi ama forumda yeniyim link i bulamadım MB96 için güncelleme linki paylaşabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
Teşekkürler artık yazılım beklemeye devam edicez. Youtube e girince youtube yazısı çıkıyor sonra öyle kalıyor herhangi bir hata veya vermiyor geçen haftaya kadar çalışıyordu herhangi bir güncelleme yapmadık. başka bir çözümü olabilir mi yazılım sürümü V3.7.6f tv modeli vestel 48FA8200mb96 daki yazılımdaki sorun nedeni ile mb97 altındakilerine desteğimiz bulunmamaktadır.
Aynen öyle youtubede kalıyor gerisi yok, yazılım elimizde duruyor paylaşabilirim düzenlemiştik ama sorun düzeldimi hiç test etmedim. mb96 da full yazılıma dönüş sıkıntılıdır. Bu nedenle full yazılım ile tekrar geri dönüş sıkıntıdır. ancak şöyle deneyebilirsiniz; cihaz profil dosyalarını alırsanız herhangi bir durumda eski profilleri yükleyerek geçmişe dönmüş olursunuz.Teşekkürler artık yazılım beklemeye devam edicez. Youtube e girince youtube yazısı çıkıyor sonra öyle kalıyor herhangi bir hata veya vermiyor geçen haftaya kadar çalışıyordu herhangi bir güncelleme yapmadık. başka bir çözümü olabilir mi yazılım sürümü V3.7.6f tv modeli vestel 48FA8200