Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

A Çevrimdışı

Alks19

Yeni Üye
14 Ocak 2020
1
39
Gizli içerik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gizli içerik ,Begen butonu bende gözükmüyor

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
Ben teşekkür ederim. Sormak aklıma gelmedi uydu alıcısı var mıydı diye, çünkü eskisi uydusuzdu sadece 2 si de 82 mi diye sormak geldi.
Senden de Allah razı olsun ama bı isteğim var
İndirdiğiniz hangi yazılımlarda uydu vardı dedin ya 2 sinde uydu var fakat ekran ters demiştin ya
ustam yazılımların sıralamsında sondan 3 üncü yazılım idi ama şimdide şöyle bi sorun var uydu sinyal gelmiyor

ustam yazılımların sıralamsında sondan 3 üncü yazılım idi ama şimdide şöyle bi sorun var uydu sinyal gelmiyor
evet ustam eskisi uydusuz du bende aynı kartın uydulu olanı vardı onu taktım uydulu olsun diye çalıştı yayınlarda vardı ama tek sorun ekran ters idi

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
haydaa :) bu kartta yayın almışmıydın ?
kendi frekansı eski idi güncel frekansı sen mi girdin?
discq varsa doğru ayarladın mı ?
evet ustam onları doğru ayarladım ama sinyal gelmiyor ilk kurulum yaptım yine olmadı uyduyu kaldırdım yeniden ekledim güncelleme frekansını girdim yine yok bir gari iştir 6 saattir uğraşıyorum

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
evet ustam onları doğru ayarladım ama sinyal gelmiyor ilk kurulum yaptım yine olmadı uyduyu kaldırdım yeniden ekledim güncelleme frekansını girdim yine yok bir gari iştir 6 saattir uğraşıyorum
şunu denermisin ?

kartta ekran ters iken yayın alabildinmi ? merak ettiğim konu şu bu kartta uydu sorunu var mıydı yoksa yazılım sonrası mı sorun oldu ?

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
şunu denermisin ?

kartta ekran ters iken yayın alabildinmi ? merak ettiğim konu şu bu kartta uydu sorunu var mıydı yoksa yazılım sonrası mı sorun oldu ?
ustam ekran ters iken yayın vardı hatta kart tkgs li idi hiç bir sıkıntı yoktu şimdiki yazılımda meünüde farklı yazılım sonrası ptf pfc yükleyince ekran düzeldi ama sinyal yok hiç bir şekilde

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
15792654807218620977424849224612.jpg

Gizli içerik

Gizli içerik ,Begen butonu bende gözükmüyor
nereden açıyorum beğen butonunu

Son düzenleme:
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,638
73
fikoloji ustam tamadır yaptım düzeldi sizide uğraştırdım ama hakkınızı helal ediniz Allah razı olsun tüm bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan sağolun varolun

ustam tamamdır hallettik sorunu tşk ederim ilgin için Allah razı olsun
Google translate:
17MB82 23167362 (pcf, ptf).
Bu dosyalar uydu aktivasyonu için iyi değildir. SWPROFILE dosyasına ihtiyacınız var.
Tüm tahta ile fotoğraf çekebilir misiniz?

Son düzenleme:
yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,638
73
Google translate:
1. Çubuğu FAT32 ile biçimlendirin
2. READ adlı bir GOLF KLASÖRÜ koyun (empty folder called READ).
3. Çubuğu TV'ye yerleştirin
4. MENU ve 4725 yazın
5. USB SEÇENEKLERİ seçeneğine ilerleyin ve uzaktan kumanda üzerindeki Tamam tuşuna basın.
6. 3-5 saniye bekleyin ve TV'yi kapatın.
7. Çubuğu çıkarın ve üzerinde bulduklarınızı gönderin.

Geri
Üst Alt