ustam yazılımların sıralamsında sondan 3 üncü yazılım idi ama şimdide şöyle bi sorun var uydu sinyal gelmiyorBen teşekkür ederim. Sormak aklıma gelmedi uydu alıcısı var mıydı diye, çünkü eskisi uydusuzdu sadece 2 si de 82 mi diye sormak geldi.
Senden de Allah razı olsun ama bı isteğim var
İndirdiğiniz hangi yazılımlarda uydu vardı dedin ya 2 sinde uydu var fakat ekran ters demiştin ya
evet ustam eskisi uydusuz du bende aynı kartın uydulu olanı vardı onu taktım uydulu olsun diye çalıştı yayınlarda vardı ama tek sorun ekran ters idiustam yazılımların sıralamsında sondan 3 üncü yazılım idi ama şimdide şöyle bi sorun var uydu sinyal gelmiyor
haydaa bu kartta yayın almışmıydın ?ustam yazılımların sıralamsında sondan 3 üncü yazılım idi ama şimdide şöyle bi sorun var uydu sinyal gelmiyor
peki üye olduktan sonra mail ile onay verdin mi ?Gizli içerik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gizli içerik ,Begen butonu bende gözükmüyor
evet ustam onları doğru ayarladım ama sinyal gelmiyor ilk kurulum yaptım yine olmadı uyduyu kaldırdım yeniden ekledim güncelleme frekansını girdim yine yok bir gari iştir 6 saattir uğraşıyorumhaydaa bu kartta yayın almışmıydın ?
kendi frekansı eski idi güncel frekansı sen mi girdin?
discq varsa doğru ayarladın mı ?
evet ustam onları doğru ayarladım ama sinyal gelmiyor ilk kurulum yaptım yine olmadı uyduyu kaldırdım yeniden ekledim güncelleme frekansını girdim yine yok bir gari iştir 6 saattir uğraşıyorum
ustam ekran ters iken yayın vardı hatta kart tkgs li idi hiç bir sıkıntı yoktu şimdiki yazılımda meünüde farklı yazılım sonrası ptf pfc yükleyince ekran düzeldi ama sinyal yok hiç bir şekildeşunu denermisin ?VESTEL USB 'DEN KANAL YÜKLEME-YEDEK ALMA RESİMLİ ANLATIM
Merhaba, Vestel ve bütün vestele bağlı ürünler için kanal listesinin usbden nasıl yüklenir, yada nasıl yedek alınır. Kanal tablosu yükleyeceksiniz bütün adımlar izlenir. Kanal tablosu yedeğini almak isterseniz 3-4-5-6 adımlarına bakmanız yeterlidir. Kanal tablosu indirme linki: *** Gizli metin...tavsiyeforumu.com
kartta ekran ters iken yayın alabildinmi ? merak ettiğim konu şu bu kartta uydu sorunu var mıydı yoksa yazılım sonrası mı sorun oldu ?
o zaman son bişey denemek istiyorumustam ekran ters iken yayın vardı hatta kart tkgs li idi hiç bir sıkıntı yoktu şimdiki yazılımda meünüde farklı yazılım sonrası ptf pfc yükleyince ekran düzeldi ama sinyal yok hiç bir şekilde
nereden açıyorum beğen butonunuGizli içerik
Gizli içerik ,Begen butonu bende gözükmüyor
Google translate:fikoloji ustam tamadır yaptım düzeldi sizide uğraştırdım ama hakkınızı helal ediniz Allah razı olsun tüm bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan sağolun varolun
ustam tamamdır hallettik sorunu tşk ederim ilgin için Allah razı olsun
swprofile dosyası attım yine aynı sinyal yok yayın almıyorGoogle translate:
17MB82 23167362 (pcf, ptf).
Bu dosyalar uydu aktivasyonu için iyi değildir. SWPROFILE dosyasına ihtiyacınız var.
Puteti face o poza cu toata placa?.
ne yapmam gerekiyorUydu girişini etkinleştirmek için SWPROFILE içindeki bir şeyi değiştirmem gerekiyor.