Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
anladım bulabildiğim tek yazılım oydu, o yazılımda orjinal kartı olan 23167716 kodlu ana kartta anten girişi olmaması kaynaklıdır.

şuradan bi kaçtane yazılım dene uydu gelince haber ver panel yazılımı deneyelim üstüne
bütün yazılımları denedim ama olmadı ustam bi türlü düzelmedi 2 yazılımda uydu geldi ama biri ters biri düz olarak ama ekran yazıları karşıktı okumakta dahi zorlanıyordum

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
uydu gelen yazılımı zorda olsa yükleyip tv yi açarsa panel yazılımı verebilirim bu sayede düzelecektir görüntü

IMG_20200117_140417.jpg
ustam görüntü ters yine bu şekilde uydu geliyor lakin yazılar net değil

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bütün yazılımları denedim ama olmadı ustam bi türlü düzelmedi 2 yazılımda uydu geldi ama biri ters biri düz olarak ama ekran yazıları karşıktı okumakta dahi zorlanıyordum
Başka bir kkonu için foruma girmiştim ama bende fikrimi yazayım dedim, uydusuz ama düz gösteren yazılımın profillerini alıp yolla bakalım oradaki tuner neymiş,sanırım farklı tuner yazılımı var yüklenen yazılımda ,en azından test ederiz.
Boş bir klasör yarat, adını " Read " olarak değiştir ,fat32 usb belleğe kopyalayıp kumandadan Menü +4+7+2+5 tuşla ve usboperations gelip OK bas ,profiller kaydedilecek ,sonra bu dosyayı sıkıştırıp bir yere yükle ve link ver bakalım ,tuner neymiş :ok

Hatta önce ters olandan al :ok

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_20200117_140417.jpg
ustam görüntü ters yine bu şekilde uydu geliyor lakin yazılar net değil
tamamdır.
şimdi şöyle yapalım

PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
2. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
3. Service menüden "USB operations" yapılır(menü4725 yapınca en alttaki sekme)
5. Power on/off sonrası yeni dosyalar yüklenmiş olacaktır.

PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır(menü4725 yapınca en alttaki sekme)

önce ayrı ayrı dene olmassa 2 sini bir at ekran düzelecektir

yokoono Çevrimdışı

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,618
73
For elmer:
RESİM DÜZELTİLDİĞİNDE TV profilinizi İYİ YUMUŞAK İLE kaydedin.

E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
Başka bir kkonu için foruma girmiştim ama bende fikrimi yazayım dedim, uydusuz ama düz gösteren yazılımın profillerini alıp yolla bakalım oradaki tuner neymiş,sanırım farklı tuner yazılımı var yüklenen yazılımda ,en azından test ederiz.
Boş bir klasör yarat, adını " Read " olarak değiştir ,fat32 usb belleğe kopyalayıp kumandadan Menü +4+7+2+5 tuşla ve usboperations gelip OK bas ,profiller kaydedilecek ,sonra bu dosyayı sıkıştırıp bir yere yükle ve link ver bakalım ,tuner neymiş :ok

Hatta önce ters olandan al :ok
ustam olmuyor pc de kafayı yedi o kadar çok dosya indirdimki hep virüs bulaştı sanırım olmadık dosyalar çıkıyor geliyor flasın içine

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
ustam olmuyor pc de kafayı yedi o kadar çok dosya indirdimki hep virüs bulaştı sanırım olmadık dosyalar çıkıyor geliyor flasın içine
Neymiş onlar,flashtan foto yükle göreyim,çünkü 3 dosya olmayacak mb82 kartın profilleri, vestel yazılımlarında virüs olmaz,exe değildir çünkü :ok
Veya ben çıkacağım zaten ,fiko sana dosya verdi,onu dene önce,sona bakarız :ok
Örnek read klasörü içi :
read1.png

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

elmer

Aktif Üye
4 Kas 2019
51
42
tamamdır.
şimdi şöyle yapalım

PCF Yükleme
1. pcf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
2. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
3. Service menüden "USB operations" yapılır(menü4725 yapınca en alttaki sekme)

PTF Yükleme
1. ptf.bin dosyası USB bellek içerisine kopyalanır
3. USB bellek TV'nin USB portuna takılır
4. Service menüden "USB operations" yapılır(menü4725 yapınca en alttaki sekme)

önce ayrı ayrı dene olmassa 2 sini bir at ekran düzelecektir
fikoloji ustam tamadır yaptım düzeldi sizide uğraştırdım ama hakkınızı helal ediniz Allah razı olsun tüm bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan sağolun varolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neymiş onlar,flashtan foto yükle göreyim,çünkü 3 dosya olmayacak mb82 kartın profilleri, vestel yazılımlarında virüs olmaz,exe değildir çünkü :ok
Veya ben çıkacağım zaten ,fiko sana dosya verdi,onu dene önce,sona bakarız :ok
Örnek read klasörü içi :
read1.png
ustam tamamdır hallettik sorunu tşk ederim ilgin için Allah razı olsun

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
fikoloji ustam tamadır yaptım düzeldi sizide uğraştırdım ama hakkınızı helal ediniz Allah razı olsun tüm bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan sağolun varolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ustam tamamdır hallettik sorunu tşk ederim ilgin için Allah razı olsun
Ben teşekkür ederim. Sormak aklıma gelmedi uydu alıcısı var mıydı diye, çünkü eskisi uydusuzdu sadece 2 si de 82 mi diye sormak geldi.
Senden de Allah razı olsun ama bı isteğim var
İndirdiğiniz hangi yazılımlarda uydu vardı dedin ya 2 sinde uydu var fakat ekran ters demiştin ya

Geri
Üst Alt