https://drive.google.com/file/d/1yxAjE5-T6-UIsHkGQiQarlKMc2_DSzpb/view?usp=sharing
Tkgsli yazılımmı ustamZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yes this was the solution. Now the picture and the MB is good. No crappy picture nowSolved. Thanks to all.
hayir yokono hangi yazilimla sizin uydu menüde görünmeme probleminizi cözdügünüzü sordu,yazilimi arsivlemek istedi baskasinin ihtiyaci olursa diye.sizin icin daha önce sw profile paylasmis ve bu sw profille uydu sorununuzun cözülecegini yazdi.Tkgsli yazılımmı ustam
Başka bir kkonu için foruma girmiştim ama bende fikrimi yazayım dedim, uydusuz ama düz gösteren yazılımın profillerini alıp yolla bakalım oradaki tuner neymiş,sanırım farklı tuner yazılımı var yüklenen yazılımda ,en azından test ederiz.
Boş bir klasör yarat, adını " Read " olarak değiştir ,fat32 usb belleğe kopyalayıp kumandadan Menü +4+7+2+5 tuşla ve usboperations gelip OK bas ,profiller kaydedilecek ,sonra bu dosyayı sıkıştırıp bir yere yükle ve link ver bakalım ,tuner neymiş
Hatta önce ters olandan al
Eeee,aklın yolu birdir derler yaGoogle translate:
1. Çubuğu FAT32 ile biçimlendirin
2. READ adlı bir GOLF KLASÖRÜ koyun (empty folder called READ).
3. Çubuğu TV'ye yerleştirin
4. MENU ve 4725 yazın
5. USB SEÇENEKLERİ seçeneğine ilerleyin ve uzaktan kumanda üzerindeki Tamam tuşuna basın.
6. 3-5 saniye bekleyin ve TV'yi kapatın.
7. Çubuğu çıkarın ve üzerinde bulduklarınızı gönderin.
seri numarası paylaşırmısınYeni TV aldım Vestel 55ud 9360 anakart mb130 yazılımı (V.4.35.26.0) bu TV nin en güncel hali bu mu daha üstü var mı ? TV i mağaza moduna aldığımda çok canlı bı ekran var modadan çıkınca soluk bı ekran oluşuyor sebebi nedir. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.