nedimm' Alıntı:
Hocam dun yazılım yüklemiştim olmadığını söylemiştim simdi ilk sayfada yazınızı okudum yazılımı yukleyecem sayfada su yazi yazıyordu flash belleği tv kapalıyken tak kumandanın ok tuşuna basili tut kırmızı ışık durunca kumandayı çek simdi deb ilk sayfada ki yazıyı okudum ornek url adresine tıkladım vestel driver sayfasına yönlendirdi rar li flash belleği tv ye tak menü 1505 e bas yazılım yüksel seçeneği çıkınca okeyle yazıyor acaba dun ben mi yanlış yaptım ayrıca bu yukleyecegimiz çekirdek yazılım mi yada full yazılım mi
Azizim;
TANE TANE yazıyorum TEKRAR. sürekli aynı şeyleri yazıyorum ama yine yazayım..
FULL yazılımlar ile ÇEKİRDEK yazılımlar birbirinden farklı şeylerdir.
Benden Seri numarası vererek istediğiniz yazılımlar FULL yazılımlardır.
ÇEKİRDEK YAZILIM konusundan kendiniz indirdiğiniz yazılımlar ÇEKİRDEK yazılımlardır.
FULL yazılımlar sadece üründe arıza, sistem çökmesi, gibi durumlarda kullanılır.
ÇEKİRDEK yazılımlar ise ürün geliştirmeleri, özellik iyileştirmeleri vs gibi durumlar ve performans yükseltme, eğer var ise önceki sürümde var olan sorunları gidermek için yüklenir.
Ben günde yaklaşık 200 e yakın kişi ile görüşüyrum bu nedenle kimin hangi yazılımı yüklediğini, istediğini bilmem mümkün değil, dolayısı ile sizin de ne yüklediğinizi benim bilmem mümkün olmaz.
Sayfalar dolusu açıklayıcı yazılarımız var, bu kadarından en azından elinizdki yazılım FULL mü ÇEKİRDEK mi anlarsınız diye düşünüyorum, Anlamamışsanız zaten yukarıda açıkladım artık anlaşılmıştır.
FULL YAZILIM YÜKLEME YÖNTEMİ (Zaten yazıyor ama yine yazayım)
FİŞİ ÇEKİNİZ
FAT32 İLE FORMATLANMIŞ BOŞ BİR BELLEK HAZIR OLSUN
RAR İÇERİSİNDEKİ YAZILIM DOSYASI VEYA DOSYALARINI
KLASÖRSÜZ OLARAK BELLEK İÇİNE YERLEŞTİRİNİZ
BELLEĞİ TV YE TAKINIZ
UZAKTAN KUMANDANIN OK TUŞUNA BASILI TUTARAK (TV YE DOĞRULTMANIZ GEREKTİĞİNİ YAZMAMA GEREK YOKTUR SANIRIM) TV FİŞİNİ TAKINIZ
STBY IŞIĞI HIZLI HIZLI YANIP SÖNMEYE BAŞLADIĞINDA OK BUTONUNU BIRAKINIZ
2 DAKİKA İÇERİSİNDE İŞLEM BİTMİŞ OLACAKTIR
ÇEKİRDEK YAZILIM YÜKLEME YÖNTEMİ
FAT32 İLE FORMATLANMIŞ BOŞ BİR BELLEK HAZIR OLSUN
RAR İÇERİSİNDEKİ YAZILIM DOSYASI VEYA DOSYALARINI
KLASÖRSÜZ OLARAK BELLEK İÇİNE YERLEŞTİRİNİZ
BELLEĞİ TV YE TAKINIZ
MENU 1505 KODLAYINIZ
ÇIKAN UYARI YAZISINI EVET DİYEREK ONAYLAYINIZ (yükleme yapmak isteyip istemediğinizi soran uyarı penceresi)
EKRANDA YÜKLEME ÇUBUĞU ÇIKACAK VE 2 DAKİKA İÇERİSİNDE YÜKLEME BİTMİŞ OLACAKTIR
UYGUN ANAKARTA UYGUN YAZILIM YÜKLEMEK ZORUNDASINIZ, AKSİ DURUMDA SİSTEM
ÇÖKER
''ŞU ARKADAŞIMDA YAZILIM VARDI O YÜKLEMİŞ DÜZELMİŞ BEN DE YÜKLEYEYİM'' DERSENİZ TV
ÇÖKER
FAZ UYUMU OLMAYAN YAZILIMLARI TV NİZE YÜKLERSENİZ TV NİZ
ÇÖKER
BAŞKA ANAKARTIN YAZILIMI KENDİ ANAKARTINIZA YÜKLERSENİZ TV NİZ
ÇÖKER
AYNI MODEL OLSA DAHİ İŞ EMİRLERİ BİRBİRİ İLE UYUMLU OLMAYAN YAZILIMLARI TV NİZE YÜKLERSENİZ TV NİZ
ÇÖKER
FULL YAZILIMLAR SERİ NUMARASINA ÖZELDİR, HER TV NİN KENDİ YAZILIMI VARDIR, BAŞKA TV NİN YAZILIMINI YÜKLERSENİZ TV NİZ
ÇÖKER
ÇEKİRDEK YAZILIMLAR GENEL YAZILIMLARDIR, SERİ NUMARASINA ÖZEL DEĞİLDİR ANCAK ÇEKİRDEK YAZILIMLARI DA UYGUN ANAKARTA YÜKLEMEK ZORUNDASINIZ YOKSA TV NİZ
ÇÖKER
Bu yazdıklarım zaten forumda mevcut olan bilgiler ama size özel tane tane yeniden yazdım. umuyorum bu sefer anlaşılır olmuştur.