O
ortabag708
Yeni Üye
- 15 Eki 2018
- 22
- 59
çok teşekkür ederim
MERHABALAR EFENDİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 47PF9090 3D SMART LED TV SERİ NO 7151732 400062 TELEVİZYON KULLANICISIYIM ŞU ANKİ SÜRÜM 3.3.6o YAZILIMINI YÜKSELTMEK İSİTYORUM YAZILIM TALEP EDEBİLİRMİYİM RİCA ETSEM MADUR DURUMDAYIM
Ne gibi sıkıntı vardı tvde?MERHABALAR EFENDİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 47PF9090 3D SMART LED TV SERİ NO 7151732 400062 TELEVİZYON KULLANICISIYIM ŞU ANKİ SÜRÜM 3.3.6o YAZILIMINI YÜKSELTMEK İSİTYORUM YAZILIM TALEP EDEBİLİRMİYİM RİCA ETSEM MADUR DURUMDAYIM
Tvde sıkıntı yoksa hiç elleme bence , eğer smart için istiyorsan zaten pek desteği de yok smart için,ama elimde bulunsun diyorsan ,tv nin arkasındaki barkod ve menü +4+7+2+5 servis menü fotosunu "okunaklı" olarak çekip ,aşağıdaki konuda istek yapabilirsin
VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Hocam tvde çok nadir donma veya tv açıkken kapıp tekrar açılıyor. Full yazılım yükleme ile sorun çözülür mü bilemiyorum.tavsiyeforumu.com
.... hocam yazılım talep ediyorum mümkünse en yüksek yazılımı indirebileceğim bir link bırakabilir misiniz
neflix uygulamsını yükleyemiyorum internete girip market uygulamasından aratıyorum ama netflix uygulaması çıkmıyor netflixi nasıl yükleyebilirimNe gibi sıkıntı vardı tvde?
yükleyebiceğim bir link mümkünse uygulamalı olarak yardımcı olur musunuzneflix uygulamsını yükleyemiyorum internete girip market uygulamasından aratıyorum ama netflix uygulaması çıkmıyor netflixi nasıl yükleyebilirim
Ne yazikki bu cihaza netfilx yuklenemez, android box almanızı öneririzneflix uygulamsını yükleyemiyorum internete girip market uygulamasından aratıyorum ama netflix uygulaması çıkmıyor netflixi nasıl yükleyebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yükleyebiceğim bir link mümkünse uygulamalı olarak yardımcı olur musunuz
Google translate:neflix uygulamsını yükleyemiyorum internete girip market uygulamasından aratıyorum ama netflix uygulaması çıkmıyor netflixi nasıl yükleyebilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Selam hangi cihazı kast ettinizBenim televizyonum da Seg 49". Menü yukarıdaki arkadaşın menüsüyle hemen hemen aynı o yüzden tekrar resim yüklemedim.
Ben güncellemeyi Netflix için düşünüyordum ama aşağıdaki mesajlarda Netflix olmaz denmiş.
Acaba smart tv lerin hepsi için mi geçerli bu durum, yoksa bizim televizyondan kaynaklı mı?
O zaman güncelleme yapmamımızın bir anlamı yok sanırım. Veya ne için güncelleme yapabiliriz?
Google translate:Benim televizyonum da Seg 49". Menü yukarıdaki arkadaşın menüsüyle hemen hemen aynı o yüzden tekrar resim yüklemedim.
Ben güncellemeyi Netflix için düşünüyordum ama aşağıdaki mesajlarda Netflix olmaz denmiş.
Acaba smart tv lerin hepsi için mi geçerli bu durum, yoksa bizim televizyondan kaynaklı mı?
O zaman güncelleme yapmamımızın bir anlamı yok sanırım. Veya ne için güncelleme yapabiliriz?