Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Z Çevrimdışı

zurnaliefe

Yeni Üye
27 Tem 2019
3
24
MERHABALAR EFENDİM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ 47PF9090 3D SMART LED TV SERİ NO 7151732 400062 TELEVİZYON KULLANICISIYIM ŞU ANKİ SÜRÜM 3.3.6o YAZILIMINI YÜKSELTMEK İSİTYORUM YAZILIM TALEP EDEBİLİRMİYİM RİCA ETSEM MADUR DURUMDAYIM

IMG_7042.jpg

IMG_70412d70b18b718188c6.jpg

Z Çevrimdışı

zurnaliefe

Yeni Üye
27 Tem 2019
3
24
IMG_70414fc1da006cea9704.jpg

IMG_70421c462f6d4ce6e2b9.jpg

Tvde sıkıntı yoksa hiç elleme bence , eğer smart için istiyorsan zaten pek desteği de yok smart için,ama elimde bulunsun diyorsan ,tv nin arkasındaki barkod ve menü +4+7+2+5 servis menü fotosunu "okunaklı" olarak çekip ,aşağıdaki konuda istek yapabilirsin :ok

IMG_70410f1b00b42e64dd37.jpg

IMG_7042fbffc11ec64a21ae.jpg
hocam yazılım talep ediyorum mümkünse en yüksek yazılımı indirebileceğim bir link bırakabilir misiniz :bye:bye

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
.... hocam yazılım talep ediyorum mümkünse en yüksek yazılımı indirebileceğim bir link bırakabilir misiniz :bye:bye

Yükleme:

Son düzenleme:
Z Çevrimdışı

zurnaliefe

Yeni Üye
27 Tem 2019
3
24
Ne gibi sıkıntı vardı tvde?
neflix uygulamsını yükleyemiyorum internete girip market uygulamasından aratıyorum ama netflix uygulaması çıkmıyor netflixi nasıl yükleyebilirim :bye :bye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neflix uygulamsını yükleyemiyorum internete girip market uygulamasından aratıyorum ama netflix uygulaması çıkmıyor netflixi nasıl yükleyebilirim :bye :bye
yükleyebiceğim bir link mümkünse uygulamalı olarak yardımcı olur musunuz :bye :bye

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

yükleyebiceğim bir link mümkünse uygulamalı olarak yardımcı olur musunuz :bye :bye
Ne yazikki bu cihaza netfilx yuklenemez, android box almanızı öneririz

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73

:bye :bye
Google translate:
Netflix lisansının süresi doldu. Birçok kişi güncellenirse Netflix'in tekrar kullanılacağına inanıyor. YANLIŞ.

S Çevrimdışı

sonbahar78

Yeni Üye
28 Tem 2019
2
44
Benim televizyonum da Seg 49". Menü yukarıdaki arkadaşın menüsüyle hemen hemen aynı o yüzden tekrar resim yüklemedim.
Ben güncellemeyi Netflix için düşünüyordum ama aşağıdaki mesajlarda Netflix olmaz denmiş.
Acaba smart tv lerin hepsi için mi geçerli bu durum, yoksa bizim televizyondan kaynaklı mı?
O zaman güncelleme yapmamımızın bir anlamı yok sanırım. Veya ne için güncelleme yapabiliriz?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Benim televizyonum da Seg 49". Menü yukarıdaki arkadaşın menüsüyle hemen hemen aynı o yüzden tekrar resim yüklemedim.
Ben güncellemeyi Netflix için düşünüyordum ama aşağıdaki mesajlarda Netflix olmaz denmiş.
Acaba smart tv lerin hepsi için mi geçerli bu durum, yoksa bizim televizyondan kaynaklı mı?
O zaman güncelleme yapmamımızın bir anlamı yok sanırım. Veya ne için güncelleme yapabiliriz?
Selam hangi cihazı kast ettiniz

yokoono Çevrimiçi

yokoono

TFC Team
20 Mar 2019
2,619
73
Google translate:
Bazı uygulamaların lisansın süresi doluyor. Bazıları bir miktar para ödeyerek aktif hale getirilebilir. Diğerleri yalnızca yeni bir TV satın aldığınızda etkinleştirilebilir. Bir yazılım güncellemesi, KULLANILAN UYGULAMALARI ETKİNLEŞTİRMEMEKTEDİR.

S Çevrimdışı

sonbahar78

Yeni Üye
28 Tem 2019
2
44
Seg-TV.jpg

Benim televizyonun menüsü böyle. Yukarıdaki mesajda söylediğim gibi, ben netfilx için sormuştum. Güncelleme yaptığımızda netflix olur mu acaba diye? Güncel sürümde belki eklenmiştir diye düşündüm.

Geri
Üst Alt