En güncel sürüm ilk sayfadaki mb96 376s dir ama netfilx gelmeyecektir çünkü MB98 altındakilere yuklenemiyor. En faydalı çözüm Android box almanız, forumda konular mevcut
Benim televizyonun menüsü böyle. Yukarıdaki mesajda söylediğim gibi, ben netfilx için sormuştum. Güncelleme yaptığımızda netflix olur mu acaba diye? Güncel sürümde belki eklenmiştir diye düşündüm.
Hocam merhaba ben sitenize yeni abone oldum Yazılım güncellemeleri ile alakalı makalenizi okudum ve dikkatimi çekti benim yazılımım güncel mi Değil mi size resmini yolluyorum Eğer değilse bana güncel yazılımı yollar mısınız Teşekkür ederim
Kontrol edinizVESTEL-TOSHİBA-TELEFUNKEN-PİCASSO MB211-211S QUİ MENÜ
Yazılım yüklemek her zaman risktir. Sorumluluk kullanıcıya aittir. yazılımlar orjinaldir. gelişen ürün gamı ile başlık tek çatı altına alınmıştır. V1 VERİSYONLARI YAZILIM LİNKİ:Gizli İçerik V3 VERİSYONLAR YAZILIM LİNKİ : Gizli İçerik core yükleme talimatı için: Tıklayınız yazılım QUI...tavsiyeforumu.com
Olmaz maalesefBenim televizyonun menüsü böyle. Yukarıdaki mesajda söylediğim gibi, ben netfilx için sormuştum. Güncelleme yaptığımızda netflix olur mu acaba diye? Güncel sürümde belki eklenmiştir diye düşündüm.
En iyisini yaptınız abi. Çökme nedeni anakart donanımıyla ilgili mi yoksa yazılımlarda hata mı var?29.07.2019 Güncel Bilgi
Değerli Üyemiz;
Gelişen teknolojiye yenik düşen MB9X anakartların yazılımlarını, Anakartlarınızın çökme riskinin son gelişmelerle daha da yükselmesi nedeniyle mb90 mb91 mb92 mb95 mb96 serilerini paylaşıma kapatmak zorunda kaldık. Şimdilik sadece MB97 ve MB98 yazılımlarını açık bırakıyorum, Bunun dışındaki 9X nesli için bundan böyle çekirdek yazılım paylaşımı yapılmayacaktır. Oluşabilecek olası mağduriyetleri öngörmemiz nedeniyle aldığımız bu kararı anlayışla karşılayacağınızı ümit ediyoruz.
TF Yönetimi.