Evet,hep yazarım zaten tv ile fazla oynamayın diye,ama benim dediğim bin dosyalarını decompile edebilirmisin anlamındaydı ? yoksa ben uygun dosyayı yüklüyorum zaten , tv kapanana kadar sorun olmuyor,kapatıp açınca hoppaaaBöyle işlere meraklıyım aslında. zevkle uğraşırdım ama televizyon bilgisayar veya telefon gibi değil
çökerse kötü olur bu nedenle cesaret etmiyorum.
Ayrıca UI dosyasını hangi program ile düzenleyip tv ye nasıl yükleyecem onu da bilmiyorum.
Sizin aklınıza yatıyorsa, bana yol gösterirseniz yine de uğraşırım
Tek cevap : hayır, çünkü flash uçar kesintide,hatta 1-2 saniye kesilse bile flash uçar,etrafta programlıyan varsa tamam da ,yoksa servislik olur ancak.güç kaynağı kullanacağımdan elektrik kesintisi bende sorun değil
yazılım yükleme esnasında elektrik kesilirse full yazılım ile tv yi kurtarabilirmiyiz?
selam,teraspy,
Mrb.
Hdmi da kesinti yaşıyorum. Wifi kabul etmiyor. Televizyonu ilk aldığımda flash ile yükseltme yapmıştım. Galiba kod ile bir kaç gizli özellikte açmıştım. Orjinal core yazılım ve full yazılım bulabilirmiyiz?
selam,Hocam Vestel Smart Tv Televizyonum Var Seri Numarası 6972254 300221 En Güncel Core Update Alabilirmiyim Acaba F fikoloji teraspy
Teşekkürler Hocam İnşallah Güzel Bir Kurulum Olur Seviliyorsunuzselam,
en güncel sürüm:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dür ama mb9X şaseler için güncelleme tavsiye etmiyoruz. sorumluluk size aittir.
Temiz bir kurulum oldu hocam tekrardan çok teşekkürlerTeşekkürler Hocam İnşallah Güzel Bir Kurulum Olur Seviliyorsunuz