Şöyle demiş netflix,yardım sayfasında :Hocam merhaba
Bende Vestel mb120 anakart var son güncellemeye getirmeme ve netflixi aktif etmeme rağmen hiçbir şekilde açılmıyor ui-800-2 hatası alıyorum bazen de netflix yazısında kalıp donuyor yardım edermisiniz bu konuyla ilgili
UI-800-2 hata koduyla karşılaşıyorsanız bu durum genellikle cihazınızda yenilenmesi gereken bilgiler olduğunu gösterir.
Hocam bı sorunu nasıl çözebiliriz full yazılım atmayı denedim tv yazılımı almıyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen şu an son durum netflix açılıyor kim izliyor seçeneğine gelince donuyorŞöyle demiş netflix,yardım sayfasında :
Bende resimden gördüğüm kadarıyla sende ESN yok,o olacak ki açsın çalışsın,bu arada resimleri yollaman iyi olmuş ki olayı görmüş oldumKod:UI-800-2 hata koduyla karşılaşıyorsanız bu durum genellikle cihazınızda yenilenmesi gereken bilgiler olduğunu gösterir.
selam hoş geldin,arkadaslar aranıza yenı katıldım,yardımlarınızı rica ediyorum
öncelikle regal marka mb 120 anakartlı tv im var. bu tv icin en son stabil versiyon 2.45.29.1 (carbon) mudur.daha üst yazılım varmı,varsa ben bulamadım?
birde ilgili tv de ssiptv veya ottplayer kullanarak iptv izlemeye kalktıgımda görüntü yok ses var sorununu yaşayan ve çözüm üreten varmı?
versiyonu yükselttikten sonra ilgili sorun geçer mi?
seri numarası yanlış olabilir mi ?Kolay Gelsin
SEG 42sd6100 sn: 743515 500429 çekirdek yazımı var mıdır. Teşekkürler elimde ekran görüntüsü yok cihaz açılıp kapanıyor. yanlış modlama yapıldı
7435152 500429 seri no yu güncelledim. Orjinal Yazılım Dosyasını Yedeklediğim disk içerisinde bulabildim . Rar İçinde orjinal profil sw dosyası da mevcutseri numarası yanlış olabilir mi ?
Çekirdek yazılım profilleri genelde düzeltmez,full yazılım atmalısın ?7435152 500429 seri no yu güncelledim. Orjinal Yazılım Dosyasını Yedeklediğim disk içerisinde bulabildim . Rar İçinde orjinal profil sw dosyası da mevcut
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.SEG 42sd6100 sn: 7435152 500429 çekirdek yazılımı
bu full yazılım aynen cihaz düzeldi cünküÇekirdek yazılım profilleri genelde düzeltmez,full yazılım atmalısın ?
Sevindim senin adına ,çünkü çekirdek yazılım istemişsin ,bende onun için full demiştim ?bu full yazılım aynen cihaz düzeldi cünkü
selamlar zaten açtığınız konuda size son sürüm verilmiş siz yüklememişsinizBende REGAL 40R8070U 3D 4K 102 TV var. MB120 V.2.6.4.0 yazılımı var ama Netflix yok. Bu yazılımın güncel bir versiyonu var mı? Veya Netflix sorunumu nasıl çözerim.