TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
Eğer yükleyeceğn dosya core (çekirdek) ise zarar gelmemesi lazım,çünkü core yazılımlar kullanıcı profillerini değiştirmiyor,ama eğer full (tam) yazılımsa ,evet profilini değiştirir.merhaba 55ca9550 curved tv var mb100 şase netflix için modladım 34.25 yazılım yüklü bu yazılım üzerine 2.7 yüklenirmi modlamay bir zarar gelirmi
teşekkürler hocamEğer yükleyeceğn dosya core (çekirdek) ise zarar gelmemesi lazım,çünkü core yazılımlar kullanıcı profillerini değiştirmiyor,ama eğer full (tam) yazılımsa ,evet profilini değiştirir.
Verdiğiniz bu versiyonda Netflix var mı ve hali hazırda kurulu olan versiyonun yedeğini nasıl alırım.selamlar zaten açtığınız konuda size son sürüm verilmiş siz yüklememişsiniz
https://tavsiyeforumu.com/konu/mb120-v-2-6-4-0.3596/[/URL]
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Selamlar hocam yükleyin bir bakın sonuçta en güncel sürümü yüklüyeceksinizVerdiğiniz bu versiyonda Netflix var mı ve hali hazırda kurulu olan versiyonun yedeğini nasıl alırım.
Böyle bir seçenek varmı sizin modellerdeRegal marka tv kullanıyorum.
arayüzü vestele göre daha görsel olduğu için; vestel çekiredek yazılım yüklemek istemiyorum.
17MB120 V2.45.29.1 yazılımına arayüz seçme özelliği eklenmiş mi acaba?
Eklenmemiş ise; Regal arayüzlü son sürüm çekirdek yazılımı paylaşma imkanınız varmı?
Regal için olan yazılımda arayüz ve simgeler farklıdır. Daha görsel ve kullanışlıdır.Böyle bir seçenek varmı sizin modellerde
Hımm,resmi görünce anladım ne sormak istediğini,kusuruma bakma ? ...Regal için olan yazılımda arayüz ve simgeler farklıdır. Daha görsel ve kullanışlıdır.
ekran görüntüsünü burda bakabilirsiniz
Vestel Neden arayüz seçme özelliği eklemiyor. Ya da daha görsel bir ayaryüz kullanmıyor anlayamıyorumHımm,resmi görünce anladım ne sormak istediğini,kusuruma bakma ? ...
Çünkü arayüz seçme benim bildiğim yok,aslında tvde bununla alakalı bir klasör var ,adı da "user_dynamic_ui" ama uygulaması yok,en azından bizim mb9x serilerinde yok,MBXXX serilerde de olduğunu sanmıyorum.