bilemiyorum dün bende de yavaştı
Merhaba smart tv ye girişteki sorunum düzeldi.Hızı düzeldi.
Merak ettiğim bu tv ye dsmart yada digitürk play eklemesi yapılabilirmi
bilemiyorum dün bende de yavaştı
modlama konusunda destek alınMerhaba smart tv ye girişteki sorunum düzeldi.Hızı düzeldi.
Merak ettiğim bu tv ye dsmart yada digitürk play eklemesi yapılabilirmi
Hocam Merhaba,[QUOTE="Eğer sorun yaşamaya devam ederseniz www.tavsiyeforumu.com adresinde full yazılım talep konusunda @fikoloji ve @teknovest arkadaşlarımızı etiketleyerek benim selamımı iletip tv nizin seri numarasını yazın ve kök yani full yazılım talep edin lütfen
Hocam Merhaba,
Adem Bey ile youtube da konuma yardımcı olmaya çalışmıştı. Dediğiniz yöntemi birazdan tv deniceğim.
Full yazılım konusunda yardımcı olur musunuz.
SN: 7903819 700153 Vestel 50UD6300
--------------------------------------------
Az önce
factory reset yapıp, " 17MB130_V31980_SVN_245365_None_Connected_Cekirdek_Yazilim " yazılımını yükledim. Gizli menüden yazılım güncellenmemiş mi diye kontrol ettiğimde yazılımın hala v.3.19.2.0 olduğunu görüyorum.
selam full yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yükleme anlatım için Tıklayınız
mb130 yüklemede sorun olursa Çözüm
ilk kurulum haline geldiyse yükleme tamamdır.Hocam verdiğiniz linkteki dosyaları indirip usb bellek ile tv ye kurulumunu yaptım fakat sonuç aynı.
Yükleme anlatımını konusundaki yönergeleri uyguladım, tv off konumda kumanda ok tuşu olayı ile yükleme yapıldı, tv ilk kurulum haline geldi. Yazılım değişmiş mi diye kontrol ettiğimde hala v3.19.2 sürümü mevcut.
başka bir fat32 flash bellek ile denedim, yükleme notasında sorun yok fakat versiyon değişmiyor.
Merhaba sayın teknovest ve F fikoloji
Nette şöyle bir siteye ulaştım.
Kullanıcı adı ve şifre istiyor, acaba bu siteye giriş yapma şansımız var mı? :giggle:
Sn: 7009193300264B Buaak, serino paylaşırmısın
şifre istemiyor direkt açılıyor.
TV nin seri numarasını yazarsanız sistemde yüklü ise size yazılımı indirme linki verecektir.
Sıkıntıyı çözdünüz mü acaba aynı şey bendede oldu 580 lira fatura çıkardı vestelSelamlar;
Canınızı sıkmayın, full yazılım talep konusuna seriyi yazın ben yarın sabah ilgileneceğim
Bunu nasıl kurmalıyım televizyonda sadece vestel yazısı çıkıyorB Buaak, full yazılım
[Gizli içerik]