S
serkan yetim
Yeni Üye
- 22 Ocak 2019
- 5
- 42
sorun düzeldi filaşı değiştirince yazılım gerçekleşti tv çalışıyor fakat internete girmiyor
Burada vestelden arkadaşları görünce bende sorayım.
47PF9090 Yeni yazılım varmı ?
Son yazılımdaki siyah & Altın tema çok can sıkıyor. 3.3.8C ye dönmek istemiyorum smarttaki iptv uygulamalarını kullanıyorum.
Bunu 3.3.8c deki gibi kırmızı tema yapmanın yolu varmı ?
Merhaba, vestel 47pf9090 tv m var, daha önceleri çok yazılım atmıştım, ancak bugün ne yaptıysam yazılım atma başarılı olamadı, birde MB91 ile başlıyordu yazılım, ben MB95 ile başlayan bir yazılımı usbye kopyalayıp atmıştım açılmayınca tekrar MB91 olan yazılımı kopyalayıp attım yani usb yi taktım, ok ye bastım, ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ve ışık sonra normale döndü yavaş yavaş yanıp sönüyor şuan, ancak bir türlü tv ekran açılmadı, ışık yanıp yanıp sönüyor son hali bu, ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. Garantide bitti:(
B barantelli, serino paylaşırmısın
7133133400499M magrur0253,
serino paylaşırmısın
hocam paylaştım seri no, yüklemeye çalıştığım sürüm MB91...v.3.6.6sM magrur0253
serino paylaşırmısın
farklı usb denedim, ok tuşuna basıyorum ışık yanmaya başlayınca bırakıyorum, önce hızlı hızlı yanıp sönüyor bir müddet sonra ışık yanıp sönmesi yavaşlıyor normale dönüyor, bunun ardından televizyonun açılması lazım ancak açılmıyor, sürekli bu ışık yanıp sönmeye devam ediyor...M magrur0253, başka usb bellek kullanın ok tuşunu 10-12 sn basılı tutun .menü 4725 diagnostic factory reset yapın tekrar deneyin
Bunu indirdim, ancak daha önceki bir sürüm olsa belki işe yarar bilemiyorum, bu da olmuyor bende ik üç sefer indirmiştim...M magrur0253, full
[Gizli içerik]
Merhaba, vestel 47pf9090 tv m var, daha önceleri çok yazılım atmıştım, ancak bugün ne yaptıysam yazılım atma başarılı olamadı, birde MB91 ile başlıyordu yazılım, ben MB95 ile başlayan bir yazılımı usbye kopyalayıp atmıştım açılmayınca tekrar MB91 olan yazılımı kopyalayıp attım yani usb yi taktım, ok ye bastım, ışık hızlıca yanıp sönmeye başladı ve ışık sonra normale döndü yavaş yavaş yanıp sönüyor şuan, ancak bir türlü tv ekran açılmadı, ışık yanıp yanıp sönüyor son hali bu, ne tavsiye edersiniz arkadaşlar. Garantide bitti:(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam rfve sizi DH den tanıyorum, ordaki konuda yazan yok artık sanırım sizlerde buradasınız,
teraspy onu da DH den biliyorum, benim sorunum için ne önerirsiniz ne yapmalıyım?