Diğer ayarlarda yok 2.15 ve 2.7 yazılımlarda ordan birkaç klasör alıp 3.14.25 geri çektimMenü ---> Ayarlar ---> Diğer Ayarlar penceresinden ayarlanıyor,profilden açılmasına gerek yok,zaten profilde yok diye hatırlıyorum -en azından benim tvde böyle (47PF9090)
teeşekküğrlerbeğenmelisiniz
mb96 kurtarma yazılımı yok, seri numarası paylaşırsanız full yazılım denersiniz.Slm hocam acilen mb96 icin kurtarmayazılımılazım banayardımcı olursanız sevınırın yuklemw yaptı acıl adı tv
merhaba,Pekıhocam bide mb97 98 icin varmi yazılım guncelem lazım aldıgım gıbı duruyoo
televizyonunuz şu anda çalışıyorsaEnson yazılı bumu hocam
Hocam dediğiniz işlemleri yaptım yine aynı 5 dakikadır yükleme ekranında kaldı ilerl %100 yüklendi görünüyor ama tv kapanmıyor bı yazılımın versiyonu kaç hocamE Emre78, yazılımı yüklemeden servis menüsü diagnostik içinde factory reset atın ondan sonra deneyin.
Açmaz, format (kodlama) problemi çünkü,pc olsa kodekleri kur izle mesela4:2:2
Bu formatı tv de açma yöntemi varmı 4.2.0 olanı açıyor ama 4.2.2 açmıyor ses var görüntü yok
Tvnin yazılım seçeceğini sanmıyorum ,diğerini sil usbden,tek kalsın fikolojinin verdiği yazılım.Diğer Carbon V.0.59.20 yazılımda usb deydi acaba onumu görüp yükledi
Sildim denedin yine olmadı yükleme ekranında kaldıAçmaz, format (kodlama) problemi çünkü,pc olsa kodekleri kur izle mesela
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tvnin yazılım seçeceğini sanmıyorum ,diğerini sil usbden,tek kalsın fikolojinin verdiği yazılım.
Bence tvyi uçurmadan ,fazla kurcalamadan öylece bırak,Azeri kanlada önce şifresiz kanalı açıp,sonra idmana geç.Sildim denedin yine olmadı yükleme ekranında kaldı