T
toydosakni
Aktif Üye
- 11 Kas 2018
- 464
teraspy bilginiz varsa buna cevap vermeniz mümkünmü.?
Anlayamadım inan,hangi konuya cevap vereyimteraspy bilginiz varsa buna cevap vermeniz mümkünmü.?
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...icin-full-yazilim-talep-konusu.446/post-64113Anlayamadım inan,hangi konuya cevap vereyim
Tv yazılım konusunda uzman F fikoloji ve teknovest tir,özellikle yeni model kartlar hakkında bilgim pek yok ama tv de sıkıntı yoksa bence boşuna yazılım atmakla uğraşmaya değmez diye düşünüyorum nacizane.
buldunmu bilmiyom https://tavsiyeforumu.com/profile-posts/65/ yinede yazdım
Büyük ihtimal "vdplayer" ,veya "aurora" içindedirler
EK:
Bakmak lazım ama değişmez çünkü bin dosyası.
Yok yok,baktım şimdi , kodekler Vdplayer içinde,en azından bende öyle görünüyor.ts uzantılı videoları açmadı denedim keşke yazılım yaparlerken hayrına vlcplayeri yükleseler varya bu kadar kafa karışmaz ottde vlc çok önemli mesala ama kendinden uydulu oldugundan büyük ihtimalle bağımsızdır ancak uydunun özelliklerini bilmek gerek kurcalama yapmak için
görüşün için sağol.......... birisi sormuş yazılımı vermiş bende modelim aynı ama seri no'su farklı televizyonum için olurmu sordum... gerekli olursa yanda dursun diyeTv yazılım konusunda uzman F fikoloji ve teknovest tir,özellikle yeni model kartlar hakkında bilgim pek yok ama tv de sıkıntı yoksa bence boşuna yazılım atmakla uğraşmaya değmez diye düşünüyorum nacizane.
Ben pek karışmak istemiyorum bu konulara ama bizim kartlarda, tv aynı modelse ,aynı yazılım genelde oluyor,seri no olayı pek sıkıntı çıkartmıyor ama sizin kartlarda inan bilmiyorum.görüşün için sağol.......... birisi sormuş yazılımı vermiş bende modelim aynı ama seri no'su farklı televizyonum için olurmu sordum... gerekli olursa yanda dursun diye
kardeş vestel toolbox v1.1 uygulamasını kullanma tvyi garanti dışı bırakırmı peki bu modlama dedikleri şey bumu oluyor nedir bu modlama modlamayla tvye neler yapabiliriz
bilgiyi paylaşmak güzel şey.yardımımız olduysa ne mutlu io: io: io: io:
bu yazılım müşteri cihazına göre uyarlanmış olabilir.V13120 bu versiyon
Carbon V.0.59.20 versiyonun üstümü gelişmiş üst versiyonumu
yardımınız için teşekkürler. Ancak şuan ne led yanıyor nede tepki veriyor sizce ne yapmalıyım?Ful yazılım talimatlarını uygulayın. ilk yüklediğiniz sizin tv ye uymuyordu yanlış yazılım yüklenmiş.
Full yazılımı tekrar ok tuşu ile yükleyin. İlk başta ışık yanmıyor sonra hızlı hızlı yanıp yüklemeye başlayacaktır. Olmazsa servisten destek alın. Attığınız yazılım nedeni ile ana karta sorun olmuş olabilir