Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

gurkan' Alıntı:
Ado hocam MB120-2.43.2.0 simdi yukledim. Filbox hemen uygulamasida geldi :) goruntu kalitesinde farklilik goruslerimi ise kullandikca burada dile getirecegim. ALLAH senden razi olsun hocam :) 

Rabbim hepimizden razı olsun güzel kardeşim.

Görüşmek üzere.  :ok:

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
15

Ado' Alıntı:
Ceylan' Alıntı:
maalesef cihazınız desteklenmiyor diyor
dediklerinizin hepsini yaptım sonuç yine aynı oldu bir nevi format atmış gibi olduk ama sonuç değişmedi Ado hocam ne yapmak lazım var mı aklınızda birşeyler

Enteresan. Opera Browser sorunu olan anakart vardı ama MB95 değildi, aklımda değil ama bir araştırma yapıp size geri döneceğim mutlaka. Bu süreç içerisinde sizden ricam tv ye başka müdahalelerde bulunmamanız yöndedir.  :ok:

ya hocam Allah razı olsun sorun halolsada olmasada.
mutlaka geri döneceğim dediniz ya helal olsun sana.tamam karıştırmıcam tv yi 
saolasın kardeş...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Ado hocam, MB120 anakart sahipleri için yeni çekirdek yazılımının linkini paylaşabilirmisiniz

Şimdi deden teşekkür ederim

Selamlar Melih Kardeşim;

yazılımınız bu konu başlığında ilk mesajda bulunmaktadır.

Sevgilerimle.  :ok:

C Çevrimdışı

canser84

Yeni Üye
31 Eki 2017
10

Ado' Alıntı:
hocam iyi akşamlar. forumdan sizi buldum. paylaşımlarınız çok faydalı. yeni çekirdek yazılım çıktı duyurusu yapmışsınız. bana da gönderebilirseniz sevinirim. tv mb120 49" panel

teşekkür ederim. iyi geceler

İbrahim Kardeşim Selamlar;

Yazılımınız bu başlık altında birinci mesajdadır.  :ok:
sizin için foruma üye oldum.

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254

Ado' Alıntı:
gurkan' Alıntı:
Ado hocam MB120-2.43.2.0 simdi yukledim. Filbox hemen uygulamasida geldi :) goruntu kalitesinde farklilik goruslerimi ise kullandikca burada dile getirecegim. ALLAH senden razi olsun hocam :) 

Güncelleme'den sonra tv'de görüntü kalitesi bana aynı gibi geldi. Ama smart tv v.b gibi şeylerde performans artışı oldu diyebilirim. En güzeli ise Fillbox hemen uygulaması gelmiş :) hemen vestel'in bana hediye ettiği 4 aylık kod ile giriş yapdım bütün gece flim izledim diyebilirim :) Ado hocam peki bu çekirdek sürümleri güncelledikce önceki çekirdek sürümlerine aynı şekilde ve normal biçimde dönülebiliyormu acaba

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

gurkan' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Güncelleme'den sonra tv'de görüntü kalitesi bana aynı gibi geldi. Ama smart tv v.b gibi şeylerde performans artışı oldu diyebilirim. En güzeli ise Fillbox hemen uygulaması gelmiş :) hemen vestel'in bana hediye ettiği 4 aylık kod ile giriş yapdım bütün gece flim izledim diyebilirim :) Ado hocam peki bu çekirdek sürümleri güncelledikce önceki çekirdek sürümlerine aynı şekilde ve normal biçimde dönülebiliyormu acaba

Downgrade genelde sorundur azizim, lakin eski full yazılım yükleyerek geri dönülebiliyor elbette  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

canser84' Alıntı:
Ado' Alıntı:
hocam iyi akşamlar. forumdan sizi buldum. paylaşımlarınız çok faydalı. yeni çekirdek yazılım çıktı duyurusu yapmışsınız. bana da gönderebilirseniz sevinirim. tv mb120 49" panel

teşekkür ederim. iyi geceler

İbrahim Kardeşim Selamlar;

Yazılımınız bu başlık altında birinci mesajdadır.  :ok:
sizin için foruma üye oldum.

teşekkür ederim ilginize.  :ok:

O Çevrimdışı

ozmoplus

Yeni Üye
31 Eki 2017
8

Hocam teşekkürler, foruma girip son çıkan  MB120-2.43.2.0 yazılımını indirdim ama mb120 için bir de turkuaz 2.45 varmış acaba hangisini yüklememi tavsiye edersiniz?  

G Çevrimdışı

Gundar

Yeni Üye
26 Eki 2017
5

MB120 2.45 nerede ben göremedim
ozmoplus' Alıntı:
Hocam teşekkürler, foruma girip son çıkan  MB120-2.43.2.0 yazılımını indirdim ama mb120 için bir de turkuaz 2.45 varmış acaba hangisini yüklememi tavsiye edersiniz?  

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Merhaba,

Ado hocam ben DH forumdan byrolnik. Benim TV için güncel yazılım var mı ? Bu bahsettiğim internette gezinirken donma problemi yazılımdan mıdır sizce ? Şimdiden teşekkür ederim. 

Hayırlı Günler...

Selamlar Değerli Kardeşim;

Aradığın yazılım bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.

2.43.2.0 yükleyebilirsiniz. Soncu bilgi vermenizi rica ederim.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ozmoplus' Alıntı:

Selamlar;

Bu konuda benim fikri vermem doğru olmaz, hangi yazılım ile daha iyi performansı aldığınıza göre durum değişir lakin 2.45 benim yayınladığım bir yazılım değil.  :ok:

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58

seref3' Alıntı:
MB120 core 2.43.2.0 yazılım hakkında görüşler ----

yazılım yüklendikten sonra  ekran ayarlarından dinamik kontırası  seçin gayet güzel ve net bir görüntü geliyor 
sanki televizyon ---3D GÖRÜNTÜ---seyrediyormuşun gibi gösteriyor 
ben gözlük takar iken şuan itibarı ile gözlükleri çıkarttım hala buyazılımı yükleyipte görüntü kötü diyen arkadaşlar var ise
gözlük takanlar numarasını degiştirsinler takmayanlar ise bir göz doktoruna gidip bir zahmet gözlerini konturol ettirsinler
daha sonra yazılım hakkında yorum yapmalarını diliyorum

hangi marka - model tv ye yüklediniz acaba. 
49ub9300 de pek hoşuma gitmedi.ben de 2.40.6.0 yazılımına döndüm.muhtemelen panel farkları ile ilgili olabilir.çifte ekran ve 3d modlarında başarılı olamadı. bence 49ub9300 için 2.40.6.0 en uygunuydu.. zira 2.40.2.0 yüklendiğinde de ses kısık geliyordu ve görüntü renkleri istediğim düzeyde değildi. Ado hocanın dediği gibi hangi yazılım dan memnun kalırsak onu yükleyip kullanmak en mantıklısı.. iyi geceler.

E Çevrimdışı

ercans42 

Aktif Üye
25 Eki 2017
79
58

girdap7' Alıntı:
seref3' Alıntı:
MB120 core 2.43.2.0 yazılım hakkında görüşler ----

yazılım yüklendikten sonra  ekran ayarlarından dinamik kontırası  seçin gayet güzel ve net bir görüntü geliyor 
sanki televizyon ---3D GÖRÜNTÜ---seyrediyormuşun gibi gösteriyor 
ben gözlük takar iken şuan itibarı ile gözlükleri çıkarttım hala buyazılımı yükleyipte görüntü kötü diyen arkadaşlar var ise
gözlük takanlar numarasını degiştirsinler takmayanlar ise bir göz doktoruna gidip bir zahmet gözlerini konturol ettirsinler
daha sonra yazılım hakkında yorum yapmalarını diliyorum

3.26 yazılımı denemiş biri olarak kesin bir şekilde söyleyebilirim ki 3.26 yazılımında görüntü çok daha netti :)

hangi marka - model tv ye yüklediniz acaba. 
49ub9300 de pek hoşuma gitmedi.ben de 2.40.6.0 yazılımına döndüm.muhtemelen panel farkları ile ilgili olabilir.çifte ekran ve 3d modlarında başarılı olamadı. bence 49ub9300 için 2.40.6.0 en uygunuydu.. zira 2.40.2.0 yüklendiğinde de ses kısık geliyordu ve görüntü renkleri istediğim düzeyde değildi. Ado hocanın dediği gibi hangi yazılım dan memnun kalırsak onu yükleyip kullanmak en mantıklısı.. iyi geceler.

Geri
Üst Alt