Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

S Çevrimdışı

seref3

Yeni Üye
22 Eki 2017
24

MB120 core 2.43.2.0 yazılım hakkında görüşler ----

yazılım yüklendikten sonra  ekran ayarlarından dinamik kontırası  seçin gayet güzel ve net bir görüntü geliyor 
sanki televizyon ---3D GÖRÜNTÜ---seyrediyormuşun gibi gösteriyor 
ben gözlük takar iken şuan itibarı ile gözlükleri çıkarttım hala buyazılımı yükleyipte görüntü kötü diyen arkadaşlar var ise
gözlük takanlar numarasını degiştirsinler takmayanlar ise bir göz doktoruna gidip bir zahmet gözlerini konturol ettirsinler
daha sonra yazılım hakkında yorum yapmalarını diliyorum

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
15

Tamam yaptım hocam v36h yazılımına döndü.Fakat opera mini ye girdiğimde cihaz desteklenmiyor diyo yine

G Çevrimdışı

girdap7

Yeni Üye
7 Eki 2017
11

seref3' Alıntı:
MB120 core 2.43.2.0 yazılım hakkında görüşler ----

yazılım yüklendikten sonra  ekran ayarlarından dinamik kontırası  seçin gayet güzel ve net bir görüntü geliyor 
sanki televizyon ---3D GÖRÜNTÜ---seyrediyormuşun gibi gösteriyor 
ben gözlük takar iken şuan itibarı ile gözlükleri çıkarttım hala buyazılımı yükleyipte görüntü kötü diyen arkadaşlar var ise
gözlük takanlar numarasını degiştirsinler takmayanlar ise bir göz doktoruna gidip bir zahmet gözlerini konturol ettirsinler
daha sonra yazılım hakkında yorum yapmalarını diliyorum

3.26 yazılımı denemiş biri olarak kesin bir şekilde söyleyebilirim ki 3.26 yazılımında görüntü çok daha netti :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Ceylan' Alıntı:
upgrade Nasıl ediliyor tarif edermisiniz

Bu konunun ilk mesajında MB95 için uygun olan yazılımı indiriniz
FAT32 ile formatlanmış boş bellek içerisine rarsız ve klasörsüz olarak yazılımı yerleştiriniz
tv ye takınız
MENU 1505 kodlayınız
ekrana çıkan ''Yükseltmek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı veriniz
TV kapanacaktır kısa süre içerisinde
kapandıktan sonra STBY ışığı hızlı yanıp sönmeye başlayınca yükleme başlamış olacaktır

Bu yöntemde sorun yaşarsanız. Full yazılımı attığınız gibi atabilirsiniz  :ok:

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
15

Ado' Alıntı:
Ceylan' Alıntı:
upgrade Nasıl ediliyor tarif edermisiniz

FAT32 ile formatlanmış boş bellek içerisine rarsız ve klasörsüz olarak yazılımı yerleştiriniz
tv ye takınız
MENU 1505 kodlayınız
kapandıktan sonra STBY ışığı hızlı yanıp sönmeye başlayınca yükleme başlamış olacaktır

teşekkürler Ado Hocam 
birazdan deneyeceğim inşallah düzelecek.

C Çevrimdışı

Ceylan

Yeni Üye
18 Eki 2017
15

Ceylan' Alıntı:
Ado' Alıntı:
tv ye takınız
MENU 1505 kodlayınız

teşekkürler Ado Hocam 
maalesef cihazınız desteklenmiyor diyor
dediklerinizin hepsini yaptım sonuç yine aynı oldu bir nevi format atmış gibi olduk ama sonuç değişmedi Ado hocam ne yapmak lazım var mı aklınızda birşeyler

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273

teşekkürler en başta Ado hocam ve emeği geçenlere... Günümüzde insanlar her şeyin kıymetini biliyor, hiçbir şeyin değerini bilmeksizin malum umarım değerini de kıymetinide iyi bilirler inşaALLAH  Ado hocam... nede olsa altın pas (kir)  tutmaz :) temiz kalpler gibi ....

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254

Ado hocam MB120-2.43.2.0 simdi yukledim. Filbox hemen uygulamasida geldi :) goruntu kalitesinde farklilik goruslerimi ise kullandikca burada dile getirecegim. ALLAH senden razi olsun hocam :) 

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Ceylan' Alıntı:
Ceylan' Alıntı:
teşekkürler Ado Hocam 
maalesef cihazınız desteklenmiyor diyor
dediklerinizin hepsini yaptım sonuç yine aynı oldu bir nevi format atmış gibi olduk ama sonuç değişmedi Ado hocam ne yapmak lazım var mı aklınızda birşeyler

Enteresan. Opera Browser sorunu olan anakart vardı ama MB95 değildi, aklımda değil ama bir araştırma yapıp size geri döneceğim mutlaka. Bu süreç içerisinde sizden ricam tv ye başka müdahalelerde bulunmamanız yöndedir.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

teknolojix' Alıntı:
teşekkürler en başta Ado hocam ve emeği geçenlere... Günümüzde insanlar her şeyin kıymetini biliyor, hiçbir şeyin değerini bilmeksizin malum umarım değerini de kıymetinide iyi bilirler inşaALLAH  Ado hocam... nede olsa altın pas (kir)  tutmaz :) temiz kalpler gibi ....

Değerli Kardeşim ne kadar güzel yazmışsın ellerine sağlık.

Allah'a Emanet Olunuz.  :ok:

Geri
Üst Alt