Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Hocam merhaba iyi çalışmalar dilerim öncelikle .İyisinizdir inşallah . İşmim Oğuzhan Vestel MB 120 Televizyon  için güncelleme yi isteyecektim sizden  . Şuan 2.40.6.0 yüklu 2.43.2.0 çıkmış sanırım yorumunuzu yeni okudum .Eğer gönderebilirsiniz çok sevinirim. Bide herhangi bir sorun çıkmaz dimi hocam .Kumandadan 1505 yaparak yukleyebilirmiyim önceki güncellemeler gibi öyle yüklemiştim hep . Şimdiden teşekkür eder iyi günler iyi çalışmalar dilerim Esenlikle kalın hocam 

Oğuzhan Kardeşim Günaydn;

Standart yazılımlar gibi yükleyebilirsiniz, yazılımınız bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.  :ok:

Z Çevrimdışı

ZABATA

Yeni Üye
28 Eki 2017
20

Ado' Alıntı:
Hocam merhaba iyi çalışmalar dilerim öncelikle .İyisinizdir inşallah . İşmim Oğuzhan Vestel MB 120 Televizyon  için güncelleme yi isteyecektim sizden  . Şuan 2.40.6.0 yüklu 2.43.2.0 çıkmış sanırım yorumunuzu yeni okudum .Eğer gönderebilirsiniz çok sevinirim. Bide herhangi bir sorun çıkmaz dimi hocam .Kumandadan 1505 yaparak yukleyebilirmiyim önceki güncellemeler gibi öyle yüklemiştim hep . Şimdiden teşekkür eder iyi günler iyi çalışmalar dilerim Esenlikle kalın hocam 

Standart yazılımlar gibi yükleyebilirsiniz, yazılımınız bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.  :ok:

Çok teşekkür ederim hocam sağlıcakla kalın .  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ZABATA' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Çok teşekkür ederim hocam sağlıcakla kalın .  :ok:

Rica ederim azizim.  :ok:

E Çevrimdışı

ENVER

Yeni Üye
27 Eki 2017
12

Ado' Alıntı:
17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor, daha acil ihtiyacı olan özelden ulaşabilir)

hocam mb 100 anakartta son durum ne bende 34.25 yükü yeni bir sürüm cikarmi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ENVER' Alıntı:
Ado' Alıntı:
17 MB 140 anakartlı ürünlerin sahada yerini almasına paralel olarak 1-2 gün içerisinde 17MB140 anakart için gerekli yazılımı ilk ve tek olarak bu forumda paylaşıma açmış olacağım. (Download/Upload çok zamanımı alıyor, daha acil ihtiyacı olan özelden ulaşabilir)

hocam mb 100 anakartta son durum ne bende 34.25 yükü yeni bir sürüm cikarmi

Yok hocam maalesef destek geçen Ağustos ayında kesildi. Benim yine de son umut bir beklentim vardı lakin aylardır ses seda yok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Ado' Alıntı:
Merhaba Adem Bey, Ekteki fotoğrafa göre Vestel televizyonuma uygun en güncel yazılımı yükleyemek istiyorum. Yazılımı nerden indirip yükleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler 

Mustafa Emre Kardeşim Merhabalar;

Ürününüz üretim koşullarına göre MB95 anakartlı görünmekle birlikte en doğru bilgi yine de servis menüden alacağınız bilgidir. Her ne kadar MB95 anakartınız olsa da, mevcut yüklü sürümü bilmek adına MENÜ4725 kodlayarak sürüm bilgisini paylaşmanızı rica ederim.  :ok:

Ekteki fotoğrafta istediğiniz bilgi mevcuttur. Tv'ye en güncel yazılımı paylaşırsanız sevinirim. İyi günler 

2 inci faz için stabil bir yeni sürüm bulunmamaktadır. Mevcut hali ile kullanmanızı öneririm.  :ok:

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133

Ado hocam iki farklı usb ile dendim nexon 40nx600 için mb95 için verdiğin yazılımı yüklemek istediğimde %92 de takıldı ikisinde de de sonra tv yi kapatıp açtım tekrar denedim %92 den devam etti yazılım tamamlandı yeniden başlatılıyor dedi bekledim bekledim bir şey olmadı yazılım yüklenmemiş

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133

Ayrıca full yazılım gibi çekirdek yazılımı yüklemek istediğimde de ışık ok tuşuna basılı tutmama rağmen sabit yanıyor ne kadar tutarsam tutayım ışık yanıp sönmüyor usb içinde sadede bir adet bin dosyası var eksik bir şey mi yapıyorum

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

atlas54' Alıntı:
Ayrıca full yazılım gibi çekirdek yazılımı yüklemek istediğimde de ışık ok tuşuna basılı tutmama rağmen sabit yanıyor ne kadar tutarsam tutayım ışık yanıp sönmüyor usb içinde sadede bir adet bin dosyası var eksik bir şey mi yapıyorum

Akşam ilgileneyim.  :ok:

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133

tamam hocam bekliyorum her şeyi denedim olmadı kafayı yiyeceğim 3. bir flash bellek ile denedim bu kaliteli 3.0 bir flash bellek bunda da bu sefer %92 de değilde %97 de takıldı sorun dosyada mı tv de mi?

A Çevrimdışı

atlas54

Aktif Üye
23 Eki 2017
133

Sorun tv deymiş fabrika ayarlarına çevirip öyle yazılım yükselttim daha önceki yazılımda kablosuz internet e artık bağlanmıyordu bu sürümde yine bağlanmıyor vestelin wifi adaptörünü takıyorum ağa bağlanıyorum ip numarası falan görünüyor ancak internet tuşuna bastığımda internet ayarlarını kontrol edin bağlanamıyor yazıyor aslında bağlı çünkü telefondan smart center ile kumanda edebiliyorum ayrıca telden YouTube dan video izlerken tv ye yansıtma çıkıyor  yansıta bastığımda 1 dakikalık siyah ekrandan sonra YouTube logosu geliyor öyle kalıyor donuyor tv kumanda işlemiyor fişini çekip takıyorum öyle düzeliyor geri sanırım tv ömrünü tamamlamış çok zorlamamak lazım kabloluda çalışıyor ama internet

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Mb120 için güncel yazılım dosyasını alabilir miyim ? 

Sevgili Güney Kardeşim;
İstediğiniz yazılım bu başlık altındadır. birinci sayfadan ulaşabilirsiniz.  :ok:

G Çevrimdışı

guney1907

Yeni Üye
28 Eki 2017
13

İlginiz için çok teşekkür ederim  :yerlerde:

Ado' Alıntı:
Mb120 için güncel yazılım dosyasını alabilir miyim ? 

Sevgili Güney Kardeşim;
İstediğiniz yazılım bu başlık altındadır. birinci sayfadan ulaşabilirsiniz.  :ok:

Geri
Üst Alt