Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

A.Bozoğlu' Alıntı:
Elimde full yazılım olmadığı için denemedim, Ado hocam full yazılım gönderince deneyip bilgi veririm.

Siz böyle yazınca üzerimde baskı hissettim. PC yi açıp hallettim işleminizi, yazılımınız FULL YAZILIM konusunda  :ok:

L Çevrimdışı

Loveathing

Yeni Üye
25 Eki 2017
16

Ado' Alıntı:
A.Bozoğlu' Alıntı:
Elimde full yazılım olmadığı için denemedim, Ado hocam full yazılım gönderince deneyip bilgi veririm.

Siz böyle yazınca üzerimde baskı hissettim. PC yi açıp hallettim işleminizi, yazılımınız FULL YAZILIM konusunda  :ok:

Hocam daha önceki TV çöktü bu konuda biraz hassasiyet im .kusuruma bakmayiniz.2.45 yazılımında yukledim.ama içimde kuşku var.tekrardan özür dilerim

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Loveathing' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Hocam daha önceki TV çöktü bu konuda biraz hassasiyet im .kusuruma bakmayiniz.2.45 yazılımında yukledim.ama içimde kuşku var.tekrardan özür dilerim

Rica ederim azizim ne gerek var özüre vs.  :ok:

G Çevrimdışı

Gundar

Yeni Üye
26 Eki 2017
5

Ado' Alıntı:
Adem Hocam Merhaba,
Ben donanınhaber den Gündar. Rica etsem MB120 için yeni yazılım linkini gönderir misiniz?
Bir de size bir soru sormak istiyorum. Televizyonda bunca güncel sürüm varken neden TV üzerinden yazılımı vermiyorlar acaba bunun özel bir sebebi var mı merak ediyorum.

Selamlar Gündar Kardeşim;

TV kablolu olarak internete bağlı olduğu ve VESTEL FTP ye yazılımı çıktığında tv otomatik güncelleme yapıyor ancak FTP ye yazılımın çıkarılması uzun sürdüğü için ben daha erken olarak yazılımları size paylaşmayı uygun görüyorum.   :ok

Yazılımınız bu konunun ilk mesajındadır.  :ok:

Adem Bey cevabınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Gundar' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Adem Hocam Merhaba,
Ben donanınhaber den Gündar. Rica etsem MB120 için yeni yazılım linkini gönderir misiniz?
Bir de size bir soru sormak istiyorum. Televizyonda bunca güncel sürüm varken neden TV üzerinden yazılımı vermiyorlar acaba bunun özel bir sebebi var mı merak ediyorum.

Selamlar Gündar Kardeşim;

TV kablolu olarak internete bağlı olduğu ve VESTEL FTP ye yazılımı çıktığında tv otomatik güncelleme yapıyor ancak FTP ye yazılımın çıkarılması uzun sürdüğü için ben daha erken olarak yazılımları size paylaşmayı uygun görüyorum.   :ok

Yazılımınız bu konunun ilk mesajındadır.  :ok:

Adem Bey cevabınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Rica ederim azizim.  :ok:

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254

Valla bendede 2.40 yuklu kac gundur full calisiyorum firsat buldukca yukluyeyim dedim. Ustteki arkadasim yuklemis menuyu gorunce yorgunlugumu basdirmaya calisiyorum :) cok guzel renkli menu olmus

L Çevrimdışı

Loveathing

Yeni Üye
25 Eki 2017
16

Ado' Alıntı:
A.Bozoğlu' Alıntı:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Loveathing' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ne özrü hocam rica ederim sorun yok benim açımdan.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Adem bey mb120 için 2.43.2.0
Yazılımı gönderebilirseniz sevinirim hayırlı cumalar

Arslan Kardeşim Sizlere de Hayırlı Cumalar dilerim.

yazılımınız bu konu başlığı altında ilk mesajdadır.  :ok:

Geri
Üst Alt