Ado' Alıntı:Adem bey mb120 için 2.43.2.0
Yazılımı gönderebilirseniz sevinirim hayırlı cumalar
Arslan Kardeşim Sizlere de Hayırlı Cumalar dilerim.
yazılımınız bu konu başlığı altında ilk mesajdadır. :
teşekkürler
Ado' Alıntı:Hocam yeni yazılım istiyorum
Vedat Kardeşim Yazılımınız bu başlık altındadır. :
Ado' Alıntı:Ado hocam merhabalar ben forumdan Hanamichi
Yeni aldığım dahili uydu alıcılı tvde trt nin tüm hd kanalları ve trt 4k kanalı çekmiyor. forumdaki konudan kanal listesini indirip tvye kurdum ama değişmedi.Güncel frekanslarda sinyal bulamıyor (sadece trt hd kanallar)
harici uydu alıcısında herhangi bir sorun yok
tv modeli vestel 65ud8900
yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü iade etmeyi düşünüyorum
Ahmet Yasin Kardeşim Günaydın;
Bana ürününüzün seri numarasını ulaştırma imkanınız varmı? Ayrıca MENÜ4725 ile mevcut yazılım sürümünüzü de söylerseniz sevinirim. Bu doğrultuda sorununuza çözüm üretmek çok daha kolay olacaktır. Ayrıca TRT paketi vertikal yayın bandındadır bu nedenle LNB de polarite ayarını çok hafif değiştirmemiz de gerekebilir. :
hanamichi' Alıntı:Ado' Alıntı:Ado hocam merhabalar ben forumdan Hanamichi
Yeni aldığım dahili uydu alıcılı tvde trt nin tüm hd kanalları ve trt 4k kanalı çekmiyor. forumdaki konudan kanal listesini indirip tvye kurdum ama değişmedi.Güncel frekanslarda sinyal bulamıyor (sadece trt hd kanallar)
harici uydu alıcısında herhangi bir sorun yok
tv modeli vestel 65ud8900
yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü iade etmeyi düşünüyorum
Ahmet Yasin Kardeşim Günaydın;
Bana ürününüzün seri numarasını ulaştırma imkanınız varmı? Ayrıca MENÜ4725 ile mevcut yazılım sürümünüzü de söylerseniz sevinirim. Bu doğrultuda sorununuza çözüm üretmek çok daha kolay olacaktır. Ayrıca TRT paketi vertikal yayın bandındadır bu nedenle LNB de polarite ayarını çok hafif değiştirmemiz de gerekebilir. :
Hocam tekrardan merhaba
mevcut yazılım v3.37.3.0
seri no ise : 7885190 700380
bana mb120 yazılımı önermiştiniz? peki mevcut yazılımım v3.37.3.0 , bunun yedeğini almak mümkün mü?
mstfyln' Alıntı:Ado' Alıntı:Adem bey mb120 için 2.43.2.0
55 ua 9300 tv ye 2.43.2.0 Yazılımı yükledim ama görüntü pastelleşti netlik gitti önceki yazılım 2.29.11.di kötü tarafı şimdi yazılım yükseltmeyi kabul etmiyor
Waggish' Alıntı:Adem abi selamlar saygılar takipçin olarak söylüyorum..artık MB10x serisine çalışıyorsun..
MB9x serileri içinde güzel haberlerini bekliyorum..özellikle 95 ve 96 için..teşekkür ederim...
mstfyln' Alıntı:55 ua 9300 tv ye 2.43.2.0 Yazılımı yükledim ama görüntü pastelleşti netlik gitti önceki yazılım 2.29.11.di kötü tarafı şimdi yazılım yükseltmeyi kabul etmiyor