Y
yigitkerem
Yeni Üye
- 29 Haz 2025
- 1
- 23
hayırlı günler tv ye uyan son yazılımı rica etsem

bildirim çanından kurtarma yazılım sayfasına ulaşabilirsin.Bende de Vestel televizyon var. Işığı yanıp sönüyor ama hangi yazılımla ilerlemem gerek bilmiyorum. VESTEL 32FB5000
![]()
bildirim çanından güncelleme yazılım sayfasına ulaşabilirsin.hayırlı günler tv ye uyan son yazılımı rica etsem
![]()
bildirim çanından full yazılım sayfasına ulaşabilirsin.17MB211 (234300,23430076,48FD7300,VES480UNDS-2D-N12) Vestel anakart yazılım desteği için yardımlarınızı bekliyorum. Arıza konusu: Stand by ışığı yanıp sönüyor, önceden vestel yazısı geliyordu şimdi o da gelmiyor.
![]()
fat32 MBR olarak biçimlendir. Çalışmayan cihaza Core yazılımı nasıl yüklemeyi düşünüyorsun.!Kurulumu doğru yaptık ancak ok tuşuna baktıktan sonra led ışık belirtildiği şekilde hızlı yanıp sönmeye başladı sonrasında ise normal şekilde açıldı, flash bellek fat32 formatında, sorunun neyden kaynaklı olduğunu bilmiyoruz, core yazılım da talep edebilir miyiz?
![]()
Hocam problem çözülmedi, anlattıklarının aynısını uyguladım fat32 olarak 3 tane flash belleği denedim yazılım yükleme bir türlü başlamadı. Daha bahsetmeyi unutmuşum tv donanım olarak Philips panel , anakart vestel 17mb211. Philips paneli sağlam olduğu için çöpe atmaya kıyamadım. Vestel anakartla 1 yıldır sorunsuzca tv izliyordum. Bununla ilgili önerebileceğiniz başka yazılım varsa denemek isterim. Philips ve Vestel model bilgisine ait resimleri tekrardan atıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.bildirim çanından full yazılım sayfasına ulaşabilirsin.
anakartın seri numarası duruyor mu.?Hocam problem çözülmedi, anlattıklarının aynısını uyguladım fat32 olarak 3 tane flash belleği denedim yazılım yükleme bir türlü başlamadı. Daha bahsetmeyi unutmuşum tv donanım olarak Philips panel , anakart vestel 17mb211. Philips paneli sağlam olduğu için çöpe atmaya kıyamadım. Vestel anakartla 1 yıldır sorunsuzca tv izliyordum. Bununla ilgili önerebileceğiniz başka yazılım varsa denemek isterim. Philips ve Vestel model bilgisine ait resimleri tekrardan atıyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
![]()
![]()
hayır bunlar değil tv arkasındaki etiketi soruyorum.resmini ekliyorum
![]()
![]()
hayır bunlar değil tv arkasındaki etiketi soruyorum.
Philips tv vestel anakart mı takılmış.?seri no: V31221762
PHILIPS LED TV - MODEL-42PFL6198K/12
![]()
Evet doğru, dış ekran paneli donanım Philips takılan anakart vestel. Çünkü philips orjinal ana kartı defalarca birebir aynısı ile değiştirmeme rağmen sürekli bozuluyordu. Özellikle MODEL-42PFL6198K/12 philips anakartlarda kronik bir sorun bu. En son tamire götürdüğüm usta böyle bir çözüm bulmuştu. 4 gün önce yine ustaya götürüm yazılım atarak güncellediğini söyledi. Sonra eve getirip taktığımda güzel çalışıyordu o da en fazla 2 yada 3 saat dayanabildi.Philips tv vestel anakart mı takılmış.?