Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,408
vestel 43ua8900 tv için yazılım güncellemek istiyorum. Mb100 olanı indirip kurulum yönergelerini takip edeceğim

1000021764.jpg

Yazılım talep ediyorum

1000021764235c8778f1eefd8e.jpg

Vestel 43ua8900 tv güncelleme falan yapamiyorum tv fişini takinca tv otomatik aciliyor ve belli bir sure sonra menü donuyor tv kapanip tekrar açılıyor. Güncelleme başlattığımda da %13e gelimce sistem donuyor ve tv kapanıyor ne yqpmam gerekli
size yazılım vermedik ki.? Yazılımı nereden indirdiniz

F Çevrimdışı

Faygun58

Yeni Üye
28 Kas 2019
7
33
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,408
Size daha güncel yazılım verdim. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.

F Çevrimdışı

Faygun58

Yeni Üye
28 Kas 2019
7
33
Yüklü olan sürümü neden tekrardan yüklemeye çalışıyorsunuz
aslında tvde 2 gündür bu açılıp kapanma sorunu var. bunu bu güncelleme ile çözebilecekmiyim onu merak ediyorum. o yüzden güncelleme yüklenirken sorun olacak mı diye denedim. tv açılınca menü+ 1505 yapıyorum yükleme için evet diyorum ardından güncelleme %17de iken donuyor tv ve kapanıp açılıyor. yani benim güncelleme değil de komple full yazılım yüklemem lazım sanırım

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,408
aslında tvde 2 gündür bu açılıp kapanma sorunu var. bunu bu güncelleme ile çözebilecekmiyim onu merak ediyorum. o yüzden güncelleme yüklenirken sorun olacak mı diye denedim. tv açılınca menü+ 1505 yapıyorum yükleme için evet diyorum ardından güncelleme %17de iken donuyor tv ve kapanıp açılıyor. yani benim güncelleme değil de komple full yazılım yüklemem lazım sanırım
etiketi atın

F Çevrimdışı

Faygun58

Yeni Üye
28 Kas 2019
7
33
Size daha güncel yazılım verdim. Bildirim çanından yazılıma ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Fakat dediğim gibi yazilim guncelleyemiyorum. Tv acildiktan 10-15 saniye sonra tum menü donuyor yani hic bisey yapmasam da donuyor. Hizlica kumandadan ilk kurulum sifirlama yaptim ama yine donuyor. Sizin verdiğiniz yazilim guncellemesinde de ayni şekilde donuyor.

1000021791.jpg

Hiç tvye tornavida değmedi. Fabrikadan geldiği gibi duruyor.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,408
Teşekkür ederim. Fakat dediğim gibi yazilim guncelleyemiyorum. Tv acildiktan 10-15 saniye sonra tum menü donuyor yani hic bisey yapmasam da donuyor. Hizlica kumandadan ilk kurulum sifirlama yaptim ama yine donuyor. Sizin verdiğiniz yazilim guncellemesinde de ayni şekilde donuyor.

1000021791.jpg

Hiç tvye tornavida değmedi. Fabrikadan geldiği gibi duruyor.
yazılımı dene ve sonucu yaz

F Çevrimdışı

Faygun58

Yeni Üye
28 Kas 2019
7
33
yazılımı dene ve sonucu yaz
Talimatlara göre ilerliyorum tv fişi takılı degilken kumamdanin kapatma tuşuna basili tutuyorum fişi takiyorum ama led hic hizli hizli yanip sönmüyor normal yanip sonmeye devam ediyor 2 kez vestel yazisi gelip normal açılıyor tv. Kurulum ekrani gelmiyor

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,408
Talimatlara göre ilerliyorum tv fişi takılı degilken kumamdanin kapatma tuşuna basili tutuyorum fişi takiyorum ama led hic hizli hizli yanip sönmüyor normal yanip sonmeye devam ediyor 2 kez vestel yazisi gelip normal açılıyor tv. Kurulum ekrani gelmiyor
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.

kapatma değil OK tuşu

F Çevrimdışı

Faygun58

Yeni Üye
28 Kas 2019
7
33
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.

kapatma değil OK tuşu
Tamamdir OK tuşu ile yazılım yüklendi ve sorun çözüldü teşekkür ederim. Bir önceki güncelleme yazilimini simdi yükleyebilir miyim

farukken Çevrimdışı

farukken

Yeni Üye
4 Tem 2025
1
39
Bende de Vestel televizyon var. Işığı yanıp sönüyor ama hangi yazılımla ilerlemem gerek bilmiyorum. VESTEL 32FB5000

IMG_8426.png

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt