F
fatihhan türker
Yeni Üye
- 7 Mar 2025
- 1
- 39
v1 mb211 toshiba yazılımı guncellemem mumkunmu.
resim ekleyemedim.
resim ekleyemedim.
soketle oynayınca çalışan tv'de sorun yazılımsal değil donanımsaldır. Taktir sizin ben yazılımı veririmHocam daha sonra yine hata verdi anakart üzerindeki numaraya göre doğru yazılımı paylaşabilir misiniz?
![]()
cihazın bilgilerini görmeden nasıl yazılım veremeyiz.v1 mb211 toshiba yazılımı guncellemem mumkunmu.
resim ekleyemedim.
MB120 TOSHİBA SÜRÜMÜ LAZIM HOCAMcihazın bilgilerini görmeden nasıl yazılım veremeyiz.
ilginiz için teşekkürler.başka flash bellekle deneyin mb140 kartlar flash bellek seçer.
merhaba dosyaya erişilmiyor şuan aynı hatayı almaktayızselam,
full yazılımınız :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
full yazılım yükleme anlatımı için Tıklayınız
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatını uygulayın sonucu yazın.ilginiz için teşekkürler.
Merhaba. Görselini paylaştığım TV’deki problem şu şekilde: Cihaz açılırken Vestel yazısı görünüp bir kaç dk kalıyor, sonra kendi kendine açılıp kalıyor. Gerekli yazılım dosyasını paylaşabilir misiniz?
![]()
Bu ürün için gerekli yazılım dosyasını paylaşabilir misiniz?
Cevabınızdan anladığım kadarı ile, bu tv nin yeni bir yazılım güncellemesi yok. Üzerindeki son yazılım olduğunu mu söylüyorsunuz?Resmini eklediğiniz tv de istemiş olduğunuz yazılım yüklü görünüyor.
MaalesefCevabınızdan anladığım kadarı ile, bu tv nin yeni bir yazılım güncellemesi yok. Üzerindeki son yazılım olduğunu mu söylüyorsunuz?
bildirim çanından yazılımı indirebilirsiniz.Merhaba,
Vestel tv için güncelleme gönderebilir misiniz?
Tivibu uygulaması sık sık çöküyor. Bazen tv kısmında da oluyor.
![]()
![]()
![]()
kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Vestel 32HB5000
Seri no: 7967412800807
PNL: 23434566
kapanıp açılıyor, tekrar tekrar Vestel logo görünüyor
Full yazlım mı yoksa Panel yazlım mı yüklemem gerekir? Hangi Versiyonu yüklemeliyim?