By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,417
Orijinali ile aynıdır.Değişen panelin markasını öğrenebilir miyiz?
![]()
Orijinali ile aynıdır.Değişen panelin markasını öğrenebilir miyiz?
![]()
Çalıştığım için öncelik kendi işim fırsat olursa mola zamanı foruma giriş yapıyorum yani foruma giriş sürem sınırlı imzamda da yazıyor "Net okunaklı resim açıklama ekleyin" Bir çok kişi bunun tam tersi resim olsun da nasıl olursa olsun gibisinden resim ekliyor. Net resim eklenene kadar bekleyemem herkes gibi işime dönmek zorundayım. Rakamlar okunmuyor.
kurtarma yazılımı verildi ustam.Çalıştığım için öncelik kendi işim fırsat olursa mola zamanı foruma giriş yapıyorum yani foruma giriş sürem sınırlı imzamda da yazıyor "Net okunaklı resim açıklama ekleyin" Bir çok kişi bunun tam tersi resim olsun da nasıl olursa olsun gibisinden resim ekliyor. Net resim eklenene kadar bekleyemem herkes gibi işime dönmek zorundayım. Rakamlar okunmuyor.
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.Merhaba mb 211 için güncel son yazılım lütfen
![]()
Resmin tamamını ekleyin tvde sorun varsa yazın.![]()
hocam indirme talebi oluşturabildik mi anlayamadım
üstat mesajlarını okudum soketleri geri takınca tv çalıştı demiştiniz. Çalışan tv için ne yapabiliriz.!Hocam benim mesajlarım neden cevaplanmıyor?
güncelleme yazılımı verdim yükleyip sonucu yazın![]()
herhangi bir sorun yok tvde yalnızca youtube uygulamasını çalıştırmıyor
Hocam daha sonra yine hata verdi anakart üzerindeki numaraya göre doğru yazılımı paylaşabilir misiniz?üstat mesajlarını okudum soketleri geri takınca tv çalıştı demiştiniz. Çalışan tv için ne yapabiliriz.!
Desene panda panel kurbanı olduk, 2 seneye çöp olur TVOrijinali ile aynıdır.
Karamsar olmayın.Desene panda panel kurbanı olduk, 2 seneye çöp olur TV