Panel profileMerhaba, REGAL TV mainboard değişti ve görüntü ters çıkıyor. Panel yazılımı ve güncel TV yazılımı rica ediyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba, REGAL TV mainboard değişti ve görüntü ters çıkıyor. Panel yazılımı ve güncel TV yazılımı rica ediyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
Google translate:Teşekkür ederim, panel yazılımı yüklendi ve görüntü doğru yönde geliyor. Yazılım sürümü güncel mi?
![]()
Hocam merhabalar cekirdek yazılım alabilir miyim?Evet hocam depremde hasar görmüştü garantide anakart değiştirilmiş sanırım televizyonun arkasını açtım ve anakartın fotoğrafını yüklüyorum sanırım m230 anakart.
![]()
Ve ilginç bir şekilde bu numarayı okunur halde çekebilmek için iki soketi çıkardım geri taktım televizyonu topladım televizyon çalıştı. Acaba sorunu ne olabilir bu televizyonun?Hocam merhabalar cekirdek yazılım alabilir miyim?
Hocam bahsettiğiniz numara bu mu?
![]()
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Alındığı günden beri hiç yazılım güncellenmedi Netflixi artık 4k açamıyor. Hdr da yok yazılım güncellemesi ile hdr gelmiş galiba öyle birkaç yazı okudum ama emin değilim. En güncel yazılımı paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler
![]()
![]()
Hocam yazılım alabilir miyim?Hocam merhabalar cekirdek yazılım alabilir miyim?
![]()
![]()
Ve ilginç bir şekilde bu numarayı okunur halde çekebilmek için iki soketi çıkardım geri taktım televizyonu topladım televizyon çalıştı. Acaba sorunu ne olabilir bu televizyonun?