M
medmarine2
Yeni Üye
- 31 Ağu 2024
- 2
- 49
ses yok malesefSes var mı?
ses yok malesefSes var mı?
Konun ilk mesajını okuyarak öncelikle siz bize yardımcı olun.Arkadaşlar 17mb 140 yazılım gerekli logo gelip kapanıyor yardımcı olabilirmisiniz
tv'nin sorununu neden yazmıyorsunuz.?Seg simart led tw ful yazilim rica ediyorum
17 Mb 97
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kurtarma yazılımı verdim bildirim çanından ulaşabilirsin.ses yok malesef
reıs baska yazılım denenmıstı oyuzden boyle oldu suan stanby ısıgı sureklı yanıp sonuyor acılmıyor oyuzden 17 mb 97 ful yazılım ıstedımtv'nin sorununu neden yazmıyorsunuz.?
verdiğim yazılımı bir dene bakalım.reıs baska yazılım denenmıstı oyuzden boyle oldu suan stanby ısıgı sureklı yanıp sonuyor acılmıyor oyuzden 17 mb 97 ful yazılım ıstedım
kullanıcı adını değiştirir misiniz.Merhabalar. Vestel Mb110 anakartlı tv için güncel yazılım gönderebilir misiniz?
![]()
![]()
Gönderdim üstatkullanıcı adını değiştirir misiniz.
reıs elıne koluna saglık yazılım oldu yukledım sorunsuz bı sekııldereıs baska yazılım denenmıstı oyuzden boyle oldu suan stanby ısıgı sureklı yanıp sonuyor acılmıyor oyuzden 17 mb 97 ful yazılım ı
tv'nin sorununu neden yazmıyorsunuz.?
elindeki çok eski bir kart yazılımsal olarak oynamayın gittiği yere kadar kullanın.reıs elıne koluna saglık yazılım oldu yukledım sorunsuz bı sekıılde
tamamdır ustamelindeki çok eski bir kart yazılımsal olarak oynamayın gittiği yere kadar kullanın.
En stabil yazılım verildi bildirimi kontrol edin yükleme talimatı orada yazıyor uygulayın.Merhabalar. 65ud8900 TV için en son güncel yazılımı talep ediyorum. Forumda araştırdığım kadarı ile V2.45.35 olması lazım. Tv duvara monteli olduğu için arka etiketin fotosunu çekemedim ama faturasında seri no mevcut. Emin olmak için televizyonun arkasına telefonu sokup zar zor bir video çektim. Seri no birebir aynı yani tutuyor.
![]()
![]()