Ado' Alıntı:yaman21' Alıntı:@Ado hoca merhaba, 2 hafta önce vestel 55CA9550 tvnin bozulması sonucu garantiden 55UA8990 android tv verildi. Tv güzel ve işlevsel. Yalnız ufak tefek sorunlar var. Bu cihaz için yeni yazılım var mı. Vestel sitesinden seri no ile sonuç yok. teşekkür ederim.
Android için kontrol etmem lazım. Seri no veririmisiniz rica etsem.
Ado' Alıntı:Ben DH de yaptığınız çalışmadan dolayı sizi de bizler gibi insanlara yardımı seven birisi olarak bilirim bu nedenle elbette sizin gibi insanlara her zaman her platformda ihtiyaç var :
Biliyorsunuz oldum olası mesafeli oldum modlama konusuna ancak her dönem mutlaka bu konuda oldukça yoğun talep oluyor. Zaman ilerledikçe ve insanlar bilinçlendikçe bu talep de bu bilince paralel artıyor tabii ki.
İşin gerçeği, ben forum hayatım boyunca hiç kopyala yapıştır bilgi kullanmadım, bu nedenle de sizin emeğiniz olan çalışmadan alıntılar yapıp burada ''mış gibi'' moduna da girmedim kaldı ki karakterlerimiz buna müsaade etmez. Bu nedenle orijinal konunun orijinal sahibi olarak sizin böyle bir çalışma yapmanız bana mutluluk verir forum üyelerimiz ve VESTEL ürünlerinin kullanıcıları adına :
Mr.rfve' Alıntı:Vestel ürünleri için bence En Başta siz tercih nedenisiniz. Umarım vestel bir şekilde bunu görür ve size maddi veya manevi desteklerini iletir.
Diğer duruma gelince Banada 4 harfli nickimi ayarlarsan Yeşilli falan geleyim )
** Şaka bir yana müsait bir zamanda Mod konusunu buraya da açacağım.
İnsanlara bir nebze faydamız dokunursa ne ala...
yaman21' Alıntı:Ado' Alıntı:Android için kontrol etmem lazım. Seri no veririmisiniz rica etsem.
hocam bakabildiniz mi. yeni yazılım var mı
Aragorn' Alıntı:Hocam selamlar vestelden en büyük beklentimiz digitürkplay uygulaması, biliyorum muhtemelen lisans sorunu var ama 65" tv ye cep telefonundan ekran yansıtmak üzüyor maç izlemek için
mgunduze' Alıntı:Elimde iki adet vestel smart tv var. 55ca 9550 ve 40 ua 9300 modeller. birinin kartı mb100 diğerinin mb120 burada yazılımların en son versiyonunu buldum yükleyeceğim. Umarım sağlıklı olur. Bu yazılımları bizlere sunan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
celalucar' Alıntı:Formunuza yeni katıldım. 4k smart 65UD8900 tv aldım. İnternete youtuba vs bağlanma sorunum yok. Ancak televizyonLa bir türlü iptv çalıştıramadım. Smart tv menü süne basınca ekranda "vewd app store" diye bir uygulama çıkmıyor. Ayrıca akıllı rehber vs. Uygulamalar yok. Yazılım mı güncellemem lazım. Şayet yazılım varsa nereden nasıl ulaşabilirim. Şimdiden teşekkürler.
Cihaz SN: 7885190 70051