Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Aragorn' Alıntı:Ado' Alıntı:Tanımazmıyım azizim hiç, Nasılsın ? :
Sağol hocam iyiyiz şükür, baktım yeni yazılım varmış ama ufak bir okumayla mb120 için son yazılım da görüntü kalitesi 2.45.70 e göre geri gitmiş sonucuna ulaştım, ne dersin yorumun ne olur, saygılarımla selamlıyorum
Saygı bizden azizim.
Genelde yazılımlara yorum yapmam bilirsiniz, elbette ben de önce kendi testlerimi kontrollerimi yapıyor ve yazılımların performans sonuçlarının kendimce paunlamasını yapıyorum ancak forumda dile getirmemeyi tercih ediyorum iyi veya kötü şeklinde.
Her sürümde herkesin farklı tepkisi oluyor ve benim düşüncem genelde insanların birbirinden etkilendiği yönde, bu nedenle ben yorum yapmaktan kaçınıyorum. Ancak size fikrimi belirtmem gerekirse bana göre görüntü performansı en üst sürüm 2.36 idi, ancak konuya sadece görüntü performansı olarak bakamıyoruz malum. En stabil sürüm ise bence 2.40.6 0 idi. Ya da yeni sürümlere henüz ben de adapte olamamış olabilirim malum tüm anakartların her yeni/eski sürümlerini sürekli takip ettiğim için zamansal anlamda çok çok uzun vakitler de geçiremiyorum her yazılım ile. ::
İşte tüm bu nedenlerle asıl önemli olanı sizlerin yorum ve düşünceleri
Dh de havalar nasıl? Arkadaşlar yi mi? Bayberty abimi falan görürseniz selamlarımı iletin lütfen :