Önemli Vestel Mb82-Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Aragorn' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Tanımazmıyım azizim hiç, Nasılsın ? :ok:

Sağol hocam iyiyiz şükür, baktım yeni yazılım varmış ama ufak bir okumayla mb120 için son yazılım da görüntü kalitesi 2.45.70 e göre geri gitmiş sonucuna ulaştım, ne dersin yorumun ne olur, saygılarımla selamlıyorum

Saygı bizden azizim.

Genelde yazılımlara yorum yapmam bilirsiniz, elbette ben de önce kendi testlerimi kontrollerimi yapıyor ve yazılımların performans sonuçlarının kendimce paunlamasını yapıyorum ancak forumda dile getirmemeyi tercih ediyorum iyi veya kötü şeklinde. 

Her sürümde herkesin farklı tepkisi oluyor ve benim düşüncem genelde insanların birbirinden etkilendiği yönde, bu nedenle ben yorum yapmaktan kaçınıyorum. Ancak size fikrimi belirtmem gerekirse bana göre görüntü performansı en üst sürüm 2.36 idi, ancak konuya sadece görüntü performansı olarak bakamıyoruz malum. En stabil sürüm ise bence 2.40.6 0 idi. Ya da yeni sürümlere henüz ben de adapte olamamış olabilirim malum tüm anakartların her yeni/eski sürümlerini sürekli takip ettiğim için zamansal anlamda çok çok uzun vakitler de geçiremiyorum her yazılım ile. ::ok:

İşte tüm bu nedenlerle asıl önemli olanı sizlerin yorum ve düşünceleri :)

Dh de havalar nasıl? Arkadaşlar yi mi? Bayberty abimi falan görürseniz selamlarımı iletin lütfen :ok:

Gezginrocker Çevrimdışı

Gezginrocker

Yeni Üye
22 Şub 2018
2
Yazılım indirmeye çalıştım, ancak telefon numaramı isteyen bir indirme sitesine yönlendirdi. İstemeyerek de olsa telefonu girdim, ve Vodafone ödeme sayfasına yönlendirdiğini görünce hemen çıktım. Neden böyledir bu durum?

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Ado' Alıntı:
Aragorn' Alıntı:
Sağol hocam iyiyiz şükür, baktım yeni yazılım varmış ama ufak bir okumayla mb120 için son yazılım da görüntü kalitesi 2.45.70 e göre geri gitmiş sonucuna ulaştım, ne dersin yorumun ne olur, saygılarımla selamlıyorum

Saygı bizden azizim.

Genelde yazılımlara yorum yapmam bilirsiniz, elbette ben de önce kendi testlerimi kontrollerimi yapıyor ve yazılımların performans sonuçlarının kendimce paunlamasını yapıyorum ancak forumda dile getirmemeyi tercih ediyorum iyi veya kötü şeklinde. 

Her sürümde herkesin farklı tepkisi oluyor ve benim düşüncem genelde insanların birbirinden etkilendiği yönde, bu nedenle ben yorum yapmaktan kaçınıyorum. Ancak size fikrimi belirtmem gerekirse bana göre görüntü performansı en üst sürüm 2.36 idi, ancak konuya sadece görüntü performansı olarak bakamıyoruz malum. En stabil sürüm ise bence 2.40.6 0 idi. Ya da yeni sürümlere henüz ben de adapte olamamış olabilirim malum tüm anakartların her yeni/eski sürümlerini sürekli takip ettiğim için zamansal anlamda çok çok uzun vakitler de geçiremiyorum her yazılım ile. ::ok:

Dh de havalar nasıl? Arkadaşlar yi mi? Bayberty abimi falan görürseniz selamlarımı iletin lütfen :ok:
As hocam DH mobil uygulama çıldırttığı için nadiren giriyorum  foruma, tavsiye için teşekkür ederim ben bir müddet daha 2.40.6 da decad edeyim o zaman yalnız bu forumda da bir yere tıklayınca inanılmaz tehlikeli reklam sayfalarına yönlendiriyor dikkat etmek lazım selamlar hocam

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Gezginrocker' Alıntı:
Yazılım indirmeye çalıştım, ancak telefon numaramı isteyen bir indirme sitesine yönlendirdi. İstemeyerek de olsa telefonu girdim, ve Vodafone ödeme sayfasına yönlendirdiğini görünce hemen çıktım. Neden böyledir bu durum?

Bu konu ile ilgili daha önce de 2 bildirim aldık ancak defahatle dile getirdiğimiz gibi yazılımları hiç bir karşılık beklemeden ve almadan paylaşıyoruz. Reklam siteleri ve hatta reklamdan ziyade dolandırıcı sitelere lütfen çok dikkat ediniz. Forumumuzun tabanında köklü bir değişikliğe gideceğiz ya bu gece ya da salı gecesi, o süreçte bu paylaşımları da kendi sunucularımıza taşıyacağız ki bu tarz tehlikeli durumlar ile siz üyelerimiz bir daha karşı karşıya gelmeyiniz. :ok:

Normal şartlarda reklamı geçin butonunu tıkladığınıza aslında dosya zaten inmeye hazır hale geliyor. Başka hiç bir sayfada hiç bir işlem yapmanıza gerek yok.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Aragorn' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Saygı bizden azizim.

As hocam DH mobil uygulama çıldırttığı için nadiren giriyorum  foruma, tavsiye için teşekkür ederim ben bir müddet daha 2.40.6 da decad edeyim o zaman yalnız bu forumda da bir yere tıklayınca inanılmaz tehlikeli reklam sayfalarına yönlendiriyor dikkat etmek lazım selamlar hocam

Sistemci arkadaşa iletiyorum hemen.

@Sota kontrol edermisin rica etsem :ok

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Forumumuzda
Sadece Google Reklamlari Mevcut
Ilgili Ekran Goruntusunu
Ozel Mesaj Yoluyla Bana Iletirseniz
Memnun Olurum...

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Adem bey selamlar.

diğer forumdan gittiğinden beri görüşemedik. burada da paylaşımlarını devam ettirdiğini görmek güzel.
Sırf seni burada gördüm diye üye oldum. ?
(Bu arada 4 karakter benim nicki kabul etmedi sen 3 karakter almışsın. :)))   )

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Mr.rfve' Alıntı:
Adem bey selamlar.

diğer forumdan gittiğinden beri görüşemedik. burada da paylaşımlarını devam ettirdiğini görmek güzel.
Sırf seni burada gördüm diye üye oldum. ?
(Bu arada 4 karakter benim nicki kabul etmedi sen 3 karakter almışsın. :)))   )

Azizim Hoş Geldin Nasılsın Görüşmeyeli?
Diğer forum ölmedi kalbimizde yaşıyor :jeo:
Hiç çaktırma kendime bazı torpiller yapmış olabilirim :jeo:

Seni burada görmek çok güzel inan. Ben de kendi kendime ''Birisi gelse de şu hiç sevmediğim modlama konusu sorularından beni kurtarsa'' diyordum :ıslık:

:jeo:

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Sanki bana bir ihtiyaç varmış gibi hissettim.
Wala değerli ve önemli hissettim biran koltuklarım kabardı :))

Diğer forumu bende artık nadiren takip ediyorum. ancak tabiki orada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar olduğundan 
bırakamıyorum. bakalım duruma göre buraya bir mod konusu açarım. talep varmı bilmem tabi

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Sota' Alıntı:
Forumumuzda
Sadece Google Reklamlari Mevcut
Ilgili Ekran Goruntusunu
Ozel Mesaj Yoluyla Bana Iletirseniz
Memnun Olurum...

Hocam kolay gelsin diğer arkadaşların da belirttiği gibi telefon numarası isteyerek abonelik yapmaya çalışan bot reklamlar var herkes bunu bilmeyebilir ve bu tuzağa düşen arkadaşlar var bunu belirtmek isterim iyi çalışmalar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Mr.rfve' Alıntı:
Sanki bana bir ihtiyaç varmış gibi hissettim.
Wala değerli ve önemli hissettim biran koltuklarım kabardı :))

Diğer forumu bende artık nadiren takip ediyorum. ancak tabiki orada yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar olduğundan 
bırakamıyorum. bakalım duruma göre buraya bir mod konusu açarım. talep varmı bilmem tabi

Ben DH de yaptığınız çalışmadan dolayı sizi de bizler gibi insanlara yardımı seven birisi olarak bilirim bu nedenle elbette sizin gibi insanlara her zaman her platformda ihtiyaç var :ok:

Biliyorsunuz oldum olası mesafeli oldum modlama konusuna ancak her dönem mutlaka bu konuda oldukça yoğun talep oluyor. Zaman ilerledikçe ve insanlar bilinçlendikçe bu talep de bu bilince paralel artıyor tabii ki.

İşin gerçeği, ben forum hayatım boyunca hiç kopyala yapıştır bilgi kullanmadım, bu nedenle de sizin emeğiniz olan çalışmadan alıntılar yapıp burada ''mış gibi'' moduna da girmedim kaldı ki karakterlerimiz buna müsaade etmez. Bu nedenle orijinal konunun orijinal sahibi olarak sizin böyle bir çalışma yapmanız bana mutluluk verir forum üyelerimiz ve VESTEL ürünlerinin kullanıcıları adına :ok:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348

Tessekurler Hocam
Geri Bildirim Aldik
Kismet Olursa Bugun Gece
Sistem Guncellesi Yapacagiz
Dis Linklerin Tamamini Peyder Peyder
Kendi Sunucumuza Alacagiz. :ok:

Geri